Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után 'illik' valakit bemutatni otthon?

Figyelt kérdés
jó, nyilván sok mindentől függ és nincs általános szabály, de mégis kb mennyi az az idő, ami után már nem lehet tovább halogatni a dolgot?

2014. okt. 23. 23:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
35%
15 év.
2014. okt. 23. 23:08
 2/11 anonim ***** válasza:
Bármeddig lehet halogatni a dolgot, tudtommal nincs törvénybe foglalva, hogy bárkit is be kellene mutatni otthon.
2014. okt. 23. 23:08
 3/11 A kérdező kommentje:
hát igen, de mondjuk azért több év után elég fura, ha még egyszer sem vitted haza, főleg, ha ő már bemutatott vagy nagyon be akar mutatni téged otthon..
2014. okt. 23. 23:44
 4/11 anonim válasza:
76%
Ha nem szégyenled, és büszke vagy rá, akkor minél hamarabb. Nyilván, ha nem az a cél, hogy melletted öregedjen meg, akkor ne is mutasd be.
2014. okt. 24. 00:04
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

A barátom kb. 1 hét után vitt haza,mutatott be náluk.

Én csak 3 hét után hoztam haza. -Én még azért vártam volna vele,de ha már ő bemutatott én nem akartam bunkó lenni,nehogy azt higgye,hogy szégyenlem.

Egyébként már 3 hónapja együtt vagyunk.

17 L

2014. okt. 24. 00:13
 6/11 anonim ***** válasza:
Erre természetesen nincsen kifejezett szabály. Akkor mutasd be, ha már úgy érzed, hogy komolyak az érzéseitek és komoly a kapcsolat.
2014. okt. 24. 00:18
 7/11 anonim ***** válasza:
22%
Lényegtelen, hogy mikor mutatsz be valakit, attól, h bemutatod lehetsz még komolytalan, s attól, h nem mutatod be attól is lehetsz komoly, ha vkinek ezen múlik egy kapcsolat, s csak innen tudja, h nem szégyellik, akkor sztem hagyja ott a pics**a a párját. Én pl. a magántanáromat se osztom meg senkivel, mert zárkózott vagyok sztem jogosan a magánéletemmel kapcsolatosan, meg úgy sok mindennel.
2014. okt. 24. 02:28
 8/11 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem pedig jó érzés,ha bemutat a párod és te is őt.Ezzel is közelebb kerülhettek egymáshoz.Azt,hogy mikor illik bemutatni,egyénfüggő,de véleményem szerint egy éven belül.
2014. okt. 24. 09:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Biztosan jó érzés, igaz engem nem érdekelt, csak az, h a csaj szeressen, s ezt érezzem. Vannak olyan emberek, igaz biztos kevesen, akik nem attól érzik magukat nagyobbnak, h feltűnő ruhákban mászkálnak, meg mindenkinek bemutatják a csajaikat, kimutatva, h mennyire királyok, h nekik csajuk van, esetleg még a szüleivel sincsenek jóban, h ezt a dolgot megosszák. Szóval vannak egy páran, pl. én is.
2014. okt. 25. 00:45
 10/11 anonim válasza:
szerintem sincsen ideális időpont ezt majd érzed hogy mikor van a pillanata :) Én 3.5 hónap után mutattam be a szüleimnek a páromat !
2014. okt. 25. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!