Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom magamat adni a randin, feszélyezve vagyok és kuka vagyok. Hogyan oldódjak fel?
Ha olyan sráccal randizok, aki nagyon tetszik minden szempontból, akkor piedesztálra emelem és szinte nem merek megszólalni, mert félek, hogy butaságot mondok, félek, hogy nem is vicces amit viccnek szánok, de közben meg attól is félek, hogy nem érzi jól magát a társaságomban, mivel alig beszélek.
De én nem ilyen vagyok! Ha csak baráttal beszélgetek vagy olyannal, aki nem tetszik akkor meg humoros vagyok, sokat beszélek stb. Értelmes is vagyok, persze lehetnék műveltebb, de nem vagyok egy buta lány, ráadásul azt kijelenthetem, hogy jól nézek ki nagyon...
Ismerkedek egy sráccal aki nagyon jól néz ki, helyes izmos, de közben meg okos is, járt már ezer helyen a nagyvilágban, nyelveket beszél, jó munkája van...
Hogy kellhetnék egy ilyen srácnak? Nyilván nem elég a jó külső, de hogyan vegyem le a lábáról, ha képtelen vagyok feloldódni és magamat adni, pedig muszáj lenne, mert nem hinném, hogy egy ilyen srác elhívnak további randikra, ha az elsőn nem érzi jól magát nagyon. De én meg nem tudom megmutatni magam elsőre. Mit tegyek?
Én is ilyen vagyok és hát.. önbizalom növelés, ami elég hosszú folyamat.. az alkohol is tud segíteni persze, de az nem egy megoldás.
Amúgy nem feltétlenül kell erőltetned, hogy megváltozz, lehet, hogy nem véletlenül érzed magad feszélyezve bizonyos emberek előtt.. szerintem ez jelez valamit, nem rögtön arra kell gondolni, hogy jaj te vagy az aki nem tudja magát adni,.. hiába tetszik akármennyire a srác, meg hűhá micsoda pasi, ha nem illetek össze.. Volt nekem is, hogy 1-1 srácnál azt éreztem, hogy úristen, tökéletes, teljesen odavoltam érte, de nem tudtam elengedni mellette magamat.
És aztán jött egy srác, aki levett a lábamról és mégsem rágódtam ilyeneken (legalábbis nem nonstop:)) mert olyan nagy volt köztünk az összhang. Talán neked is lesz egy ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!