Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az megcsalásnak számít, ha a barátom egy buliban más lányt ölelget hátulról, és esetleg a fenekét fogja?
Figyelt kérdés
Ő sok embert ismer és nagyon sok lánybarátai vannak,abban a buliban én nem voltam.Nem megcsalós tipus,de a buli előtt volt veszekedés,ami miatt szakithatott is volna velem,de szeret,és nem szakitottunk.2010. jan. 25. 08:54
1/11 anonim válasza:
Nem drága az nem megcsalás. De ritka nagy bunkóval jöttél össze... Ja! És ne hidd, hogy itt megáll...
2/11 anonim válasza:
"szakithatott volna is velem".. nehogy mar te erezd magadat gonosznak , mert jofej, kedves, es jolelkü, es nem csal meg... DOBD KI!!!
3/11 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, akkora paraszt, hogy érti mit mondd Győzike és lapátra vele.
4/11 anonim válasza:
Disznó.
De legalább ő vallotta be?
5/11 A kérdező kommentje:
a buli előtt szakithatott volna velem
2010. jan. 25. 09:24
6/11 anonim válasza:
Összevesztetek, és SZAKÍTHATOTT VOLNA VELED. Öcsém, tényleg milyen nagylelkű ez a fiú, hogy még sem tette...
Ha én összevesznék a barátommal, elmenne nélkülem bulizni, és más lányokat taperolna, akkor én dobnám... És nem örömködnék, hogy nem szakított velem.
7/11 anonim válasza:
nem megcsalás.de most ezt csinálta,most hétvégén már smárolni is fog? Bunkó!!!!! Barátnője van és ezt csinálja
szakíts vele..
8/11 anonim válasza:
szerintem magad belső sugására hallgas ne az itt leírtakra:)
9/11 anonim válasza:
egyetertek az utolsoval. amugy meg szerintem nem megcsalas, bisztos csak azert tette mert ahogy elmondtad veszekedtetek es ideges volt. ha meg annyira megakart volna csalni vagy nem szeretne hidd el nem allt volna meg akkor ott :) nyugi
10/11 anonim válasza:
09:36 -nak van igaza. felesleges ismételnem őt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!