Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még itt valaki, aki utálja a (leendő) sógornőjét? És miért?

Figyelt kérdés
16 éves a vőlegényem húga, és nagyon idegesít benne, hogy mindig az én dolgaimmal foglalkozik, meg az én és a kettőnk életével. Nem lehet nélküle semmit csinálni, mert mindig a vőlegényem körül legyeskedik. Nagyon idegesítő személyisége van, és az a baj, hogy kénytelen vagyok vele családi összejöveteleken találkozni. Nem rossz lélek, csak végtelenül egyszerű, és még a legtürelmesebb embert is felvágja idegileg a bénázásaival. Hogy legyen könnyebb elviselni? 20L
2014. okt. 23. 13:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen utálom. De inkább nem írnám le miért. Olyan átlagos dolgok.
2014. okt. 23. 14:07
 2/3 anonim ***** válasza:
73%
A sógornőmet nemes egyszerűséggel kipateroltuk köreinkből, tehát a barátom nem beszél Vele, utálja és én is Őt. Konkrétan parancsolgat, mindennek lehord mindenkit, engem, a barátomat, saját családtagjaival... kést ígért egyikőnk hátába például... Elmeosztályra való. 1,5 év kemény küzdelem után elértük, hogyha a barátom szüleihez megyünk, ne foglalkozzon velünk és ne terjesszen rólunk hazugságokat a környéken, mert sokat kellett ám miatta magyarázkodnunk... a barátom haverjainak is el kellett magyaráznunk a szitut, aztán miután lebukott 1-2 hazugsággal és sokan megutálták (rokonok is), leszállt rólunk, de ehhez meg kellett őt utáltatni! Végtelenül rosszmájú egy nő, 27 éves és még a szüleinél lakik, van saját fizetése, ráadásul semmit nem fizet a szülei rezsijébe és még a barátja is ingyen él ott... úgyhogy nekünk ez a rövid, tömör történetünk vele :D
2014. okt. 23. 14:43
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Az én sógornőm szintén olyan,hogy mindenbe beleszól,bármit csinálunk is,nélküle nem történhet semmi,neki kell lennie az első és legfontosabb személynek a férjem életében.Ha be akar jönni hozzánk,bejön,nem érdekli,ha zárva az ajtó,ha kell,addig dörömböl két kézzel az ajtón és üvölt,míg be nem engedjük.Neki a tesója a legközelebbi hozzátartozója, a testvére csakis hozzá tartozik,senki máshoz,hozzám,a feleségéhez semmiképpen sem,és szerinte egyébként sem normális dolog,hogy mi szeretünk kettesben lenni,mert minek azt,ha lehetne a testvére akár vele is???

Nem utálom,az túl erős lenne,egyszerűen csak az idegeimre megy és nehezen viselem.De mivel a férjem testvére,nem tehetek semmit,mert ha egy rossz szót is szólok,én vagyok a szemét és a rosszindulatú...

2015. jan. 29. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!