Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még itt valaki, aki utálja a (leendő) sógornőjét? És miért?
Az én sógornőm szintén olyan,hogy mindenbe beleszól,bármit csinálunk is,nélküle nem történhet semmi,neki kell lennie az első és legfontosabb személynek a férjem életében.Ha be akar jönni hozzánk,bejön,nem érdekli,ha zárva az ajtó,ha kell,addig dörömböl két kézzel az ajtón és üvölt,míg be nem engedjük.Neki a tesója a legközelebbi hozzátartozója, a testvére csakis hozzá tartozik,senki máshoz,hozzám,a feleségéhez semmiképpen sem,és szerinte egyébként sem normális dolog,hogy mi szeretünk kettesben lenni,mert minek azt,ha lehetne a testvére akár vele is???
Nem utálom,az túl erős lenne,egyszerűen csak az idegeimre megy és nehezen viselem.De mivel a férjem testvére,nem tehetek semmit,mert ha egy rossz szót is szólok,én vagyok a szemét és a rosszindulatú...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!