Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok féltékeny ha a barátom lehet hogy ráizgul más lányokra, vagy megnézi őket?
nem tudom mit kezdjek ezzel az érzéssel..néha úgy érzem szétrobbanok.
konkrétan egyre vagyok féltékeny nem láttam még de egy edzésre járnak..
Neki nem mutatom ki ennyire..
nem is bírta de megígértem nem leszek féltékeny.
Áh kár volt féltékenykedni nem csalna meg.!
megint csak magamat idegesítettem..:S
De a csaj kinevette..
mostmár nem zavarja ha elmegyek edzésre..no comment.
Rohadtul idegesítő tud lenni, ha a nő ennyire nem bízik meg a saját párjában..ezzel előbb-utóbb tényleg csak azt fogod elérni, hogy megcsal, mert nem bírja elviselni a viselkedésedet, meg az állandó féltékenykedésedet. Magadon kéne változtatni, nem rajta.
A férfiak, mint ahogy már előttem is írták, biológiailag ilyenek. Nem mondhatod meg a fának se, hogy kék levelei legyenek, mert biológiailag nem kék. Olvass egy kicsit utána.
Attól, mert egy férfi ránéz más nőre, az azt jelenti, hogy egészséges, és a felesége nem hajtotta még annyira az uralma alá, hogy ezt ne merje megtenni.
Ha már ott tart a kapcsolat, hogy a férjed a viselkedésed miatt nem fog csajokat nézni, joggal aggódhatsz afelől, hogy megcsal. Ennyi.
mert a férfiak még mindig ősemberek..
nem a férjem és nem is lesz az. esetleg ha mindent megad amire vágyom.
Hogy bízzak egy biológiailag irányított lényben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!