Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzek vissza egy lányt, ha (haha)?

Figyelt kérdés
Ha az olyan viselkedésmóddal, amilyennel meghódítottam, hasonló szavakkal, cselekedetekkel szerinte csak dühöt, idegességet váltok ki, és irritálom? Hogy lehetne visszaszerezni, ha az, ami miatt megszeretett, megkedvelt, most már csak idegesíti? És taszítja?
2010. jan. 24. 21:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy.
2010. jan. 24. 21:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondanám,hogy változtass azokon a dolgaidon, de akkor már nem önmagad lennél. Van, hogy egy kapcsolatba belefárad a másik személy, csak nem fogja fel ő se. Ő mit mond ezekre?
2010. jan. 24. 22:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem úgy ahogyan felcsípted. De valszeg sehogy!

Nem tudom miért lett vége, de talán próbálj vele beszélni, hogy megbántad stb..

(bár nem tudom átélni a helyzeted mi is a stájsz:D)

2010. jan. 24. 22:02
 4/10 A kérdező kommentje:
Na de milyen dolgaimon? Kedves voltam, bókoltam, huncut és pimasz voltam, perverzkedtem nem kevésszer (humorosan), letámadtam, levegőt alig kapott, és ezzel hódítottam meg. A baja, ami miatt faképnél hagyott, hogy perverz vagyok, nem hagyok neki levegőt, a bókokkal túlságosan elárasztom. Na de lehet ezt így érteni? Ő igazából hallani sem akar rólam... De még mindig szeretem.
2010. jan. 24. 22:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős szitu... Sztem belefulladt a szeretetedbe:(. Tudod, ilyen lovagias dolgok most már cikik ám(mert sajnos ezt veszem észre...)! Viszont ha hallani sem akar rólad:((... Vonulj vissza kis időre, remélhetőleg hiányozni fog neki a "fuldoklás". Mennyi idős? Mert más-más korban máshogy érinti a lányokat az ilyen.
2010. jan. 24. 22:13
 6/10 A kérdező kommentje:
16 lesz!
2010. jan. 24. 22:16
 7/10 anonim ***** válasza:
75%

Pedig amúgy a viselkedésedben tényleg nem volt semmi kivetni való. Kifogás esetleg, mert közben történt valami az életében, csak könnyű volt erre fognia a szakítást? Te vagy az első komoly kapcsolata? Mert akkor még mindig csak el tudom képzelni, hogy meijedt. No,de akkor miért nem rögtön? Miért zúgott beléd épp ezek miatt?

Megállt a tudományom, ne haragudj:S... Én tényleg az időre bíznám a dolgot.

2010. jan. 24. 22:23
 8/10 A kérdező kommentje:
igen, mondhatjuk, hogy én voltam az első "komolyabb". nem tudom, durván 2-3 hónapig semmi baj nem volt.
2010. jan. 24. 22:27
 9/10 anonim ***** válasza:
44%

felejtsd el, próbáld ki a fiúkat

--

kapitányúr

2010. jan. 26. 11:48
 10/10 anonim ***** válasza:
44%
Mégis mit vársz egy (még nem) 16 éves lánytól?
2010. jan. 26. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!