Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a baratnomet a legeslegjobb baratnojevel. H mondjam el neki?

Figyelt kérdés
2008. aug. 12. 13:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Szia, ha elmondod akkor cirkuszt fog belöle csinálni, de igaza is lessz.. Ha meg nem, akkor egy erkölcstelen marha vagy, szegény csaj még veled lessz ezután is, de csak azért meg nem mondod el neki mikor találhatna 100x jobbat nálad
2008. aug. 12. 16:20
 12/24 anonim ***** válasza:
91%

Szemetek vagytok mindketten!!!

Akkor kellett volna szakítani szagény lánnyal amikor megkívántad a barátnőt! Az is jó nagy r.i.b.a.n.c mert ilyet megcsinált!

És ERRE NINCS MENTSÉG vagy kifogás!!!

Minnél előbb mondd el neki, hogy elküldhessen a francba két ilyen genny embert!

A barátnőben nagyobbat fog csalódni!!!Ha olvassa ő is akkor:

Kerülj te is ilyen helyzetbe sunyi cafka!!!

Hányinger!!!

2008. aug. 12. 17:50
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg neki a következmény tuti szalítás lesz és annyi a barátságnak is.
2008. aug. 12. 18:49
 14/24 anonim ***** válasza:
93%

Mindketten hazug,rohadék,szarházi köcsögfejek vtok!!!

Hogy tudtad megtenni?!!!!Én lány vok,még csak 14,de komolyan:nem jutott eszedbe előtte,hogy "Hé,hát nekem barátnőm van,aki szeret,és most vele kéne lennem.Mit keresek én itt?"Undorítóak vagytok mindketten,komolyan mondom.

Lehet hogy most lepontoznak sokan hogyha meglátják a koromat,de én pont ezért írom ide,hogy lássák van akiben megvan a szándék,hogy:HA NEKEM LESZ EGYSZER EGY BARÁTOM/BARÁTNŐM?NEM TESZEK VELE ILYET,MERT SZERETEM!!!!!!

Mert ez sokakban rögződik már 12-13évesen,mikor a szüleiket látják szétválni,mert anyuci vagy apuci félrebaszott!

Hogy akarsz majd újra barátnőt?!Vele is ezt teszed majd?HM?!Szánalmasak vagytok te is meg az a kurva is,mert én sosem tennék ilyet a barátnőimmel!Tod,hogyha én lennék a csajod,mit kapnál?Egy harapófogót csak neked és csak most szolgáltatásban!Nem maradna faszod az biztos!És hogy még a mai 14-15évesek nem tudják hogy mit akarnak.....persze....egy ilyen balfasz talán eltudja dönteni hogy kivel akar baszni?!Sztem ezért jobb hamarabb elkezdeni kapcsolatot létesíteni,hogy megtanuljuk,mit szabad és mit nem.....köcsög vagy de nagyon!!!

2008. aug. 12. 20:56
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
igazat adok az utolsó hozzászólónak! egy kis f*sz vagy, és még itt kérded hogy megmond-e neki? szerintem mondd el. Komolyan. Ha van egy kis esze, még ha szeret is otthagy a picsába! A legjobb barátnője meg.. egy cafka és még finoman fogalmaztam meg..állj elé egyzserűen hogy "megcsaltalak" erre vagy felpofoz, vagy pedig letépi a tököd, de tudod mit? meg is érdemled!!! szarrágó pöcs...
2008. aug. 12. 21:30
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Hááát tudod,a 14 évesekre szokták azt mondani,hogy "Fiatal,meg tapasztalatlan,és nem szóljanak bele..."De tudod mit?Igaza van a 14 éves lánynak!

Egy gerinctelen utolsó szemétláda vagy!A "barátnő,meg egy kis kúrva..Szegény lány,jól bevásárolt veled,meg azzal a ribanccal!!Azonnal mondd el neki,hogy minél előbb megszabadulhasson Tőletek!!

Amúgy mióta vagytok együtt?Ha ráunsz dobd ki!!De ne alázd meg!!

Jah és az alkohol nem mentség!!!!

2008. aug. 12. 21:52
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

uhristen !!ez nagy szemétség volt tőled és a barátnöjétől is!miért kellet a barátnöje karjaiba menned? vele nem jó valami?vagy nem szereted?

de akkor sem csalom meg!!főleg nem a barátnöjével!!!

most az életéböl 2 közeli ember akiket gondolom szeret verte át!de jobb is lesz neki szerintem nélkületek!!

2008. aug. 13. 00:18
 18/24 anonim válasza:
71%
Lehetőleg úgy, hogy ott legyen a kedves barátnője is, hogy egyszerre dobhasson ki titeket. Undorító. Pff.
2008. aug. 22. 21:29
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha van benned egy csöppnyi tisztesség akkor elmondod neki! Ha a lány "normális" akkor tutira elhagy! Meg is érdemled! Legjobb b.nőjével? Gratulálok a "b.nőjének is..."
2008. szept. 3. 11:36
 20/24 anonim ***** válasza:
74%
Itt mindenki szent, és sosem csalt meg senki senkit. Mindenki követ el hibát. Ha bevallod tuti kirúg, /tapasztalat/. Van olyan aki megbocsájt, de ritka. Egyszerűbb balhét csapni, ordibálni, és elhordani mindennek, mint megbeszélni. Az én párom is hasonlót tett, csak én a szememmel láttam, és nem valotta be. Nem rúgtam ki, megbeszéltem vele. Miért tette, mit keresett. Ha csak szex, és nem szerelem, akkor megbocsájtható. Lehet hülyének gondoltok, de mindent meg lehet bocsájtani, és meg lehet beszélni! Nem kell rögtön "felakasztani" azt az embert aki elkövetett egy hibát
2009. jan. 13. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!