Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a baratnomet a legeslegjobb baratnojevel. H mondjam el neki?
Szemetek vagytok mindketten!!!
Akkor kellett volna szakítani szagény lánnyal amikor megkívántad a barátnőt! Az is jó nagy r.i.b.a.n.c mert ilyet megcsinált!
És ERRE NINCS MENTSÉG vagy kifogás!!!
Minnél előbb mondd el neki, hogy elküldhessen a francba két ilyen genny embert!
A barátnőben nagyobbat fog csalódni!!!Ha olvassa ő is akkor:
Kerülj te is ilyen helyzetbe sunyi cafka!!!
Hányinger!!!
Mindketten hazug,rohadék,szarházi köcsögfejek vtok!!!
Hogy tudtad megtenni?!!!!Én lány vok,még csak 14,de komolyan:nem jutott eszedbe előtte,hogy "Hé,hát nekem barátnőm van,aki szeret,és most vele kéne lennem.Mit keresek én itt?"Undorítóak vagytok mindketten,komolyan mondom.
Lehet hogy most lepontoznak sokan hogyha meglátják a koromat,de én pont ezért írom ide,hogy lássák van akiben megvan a szándék,hogy:HA NEKEM LESZ EGYSZER EGY BARÁTOM/BARÁTNŐM?NEM TESZEK VELE ILYET,MERT SZERETEM!!!!!!
Mert ez sokakban rögződik már 12-13évesen,mikor a szüleiket látják szétválni,mert anyuci vagy apuci félrebaszott!
Hogy akarsz majd újra barátnőt?!Vele is ezt teszed majd?HM?!Szánalmasak vagytok te is meg az a kurva is,mert én sosem tennék ilyet a barátnőimmel!Tod,hogyha én lennék a csajod,mit kapnál?Egy harapófogót csak neked és csak most szolgáltatásban!Nem maradna faszod az biztos!És hogy még a mai 14-15évesek nem tudják hogy mit akarnak.....persze....egy ilyen balfasz talán eltudja dönteni hogy kivel akar baszni?!Sztem ezért jobb hamarabb elkezdeni kapcsolatot létesíteni,hogy megtanuljuk,mit szabad és mit nem.....köcsög vagy de nagyon!!!
Hááát tudod,a 14 évesekre szokták azt mondani,hogy "Fiatal,meg tapasztalatlan,és nem szóljanak bele..."De tudod mit?Igaza van a 14 éves lánynak!
Egy gerinctelen utolsó szemétláda vagy!A "barátnő,meg egy kis kúrva..Szegény lány,jól bevásárolt veled,meg azzal a ribanccal!!Azonnal mondd el neki,hogy minél előbb megszabadulhasson Tőletek!!
Amúgy mióta vagytok együtt?Ha ráunsz dobd ki!!De ne alázd meg!!
Jah és az alkohol nem mentség!!!!
uhristen !!ez nagy szemétség volt tőled és a barátnöjétől is!miért kellet a barátnöje karjaiba menned? vele nem jó valami?vagy nem szereted?
de akkor sem csalom meg!!főleg nem a barátnöjével!!!
most az életéböl 2 közeli ember akiket gondolom szeret verte át!de jobb is lesz neki szerintem nélkületek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!