Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek/mondjak neki? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek/mondjak neki? Hogy beszéljem meg vele? (lent)

Figyelt kérdés

A barátom 3 hónapja zárt le egy csaknem 2 éves kapcsolatot, nekem viszont ő az első, akivel komolyan gondolom. 1 hónapja "járunk". Az elején minden szép és jó volt, csak kicsit gyors, de most úgy érzem, hogy készen állok rá. Csak az a bökkenő, hogy nagyon nagy gáz van. Ritkán hív. Pl. 2 napja nem beszéltünk. Én hívtam, de vagy foglalt volt, vagy nem vette fel. Lehet, hogy visszavett egy kicsit a tempóból? Én kicsit bénának érzem magam még ezen a téren. Ő már tapasztaltabb és úgy tűnik, hogy többet akart, de én nagyon nehezen tudok megbízni az emberekben és az érzelmeimet sem szoktam kimutatni. Nem szeretek nyitott lapokkal játszani. Megpróbálok mindent megtenni a változásért, és azért, hogy túltegye végre magát a volt barátnőjén. Azt mondja, hogy már túllépett rajta, de én érzem, hogy ez nem igaz. Nagyon sokszor felhozza. Ez addig még tűrhető is volt, ameddig a ennek lánynak volt barátja, de ők egy hete szakítottak és félek, hogy el fogom veszíteni Őt. Nem akarom, hogy ez történjen. Senkit sem szerettem még ennyire. :S

16/L

2010. jan. 24. 20:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Nagyon úgy néz ki, hogy vissza akar menni az exéhez, neked meg eljött életed első szerelmi csalódása. Ha így van, ne aggódj, leszel még jobban és rosszabbul is. Lesz még beteljesületlen szerelmed és leszel még boldog is. :)
2010. jan. 24. 20:48
 2/7 A kérdező kommentje:

remélem nem lesz igazad :/

azért köszi a választ:)

2010. jan. 24. 21:04
 3/7 A kérdező kommentje:

kidderült, hogy a volt barátnője mégis kapcsolatban van..:)

remélem még nem késtem el.

2010. jan. 24. 21:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Tök mind1 h a volt barátnője kapcsolatban van e vagy nem. Ha őt szereti még, akkor hiába vagy te neki, úgyis rá fog vágyni. Ha nem lenne kapcsolatban, félnél, h elveszítheted mert visszamehet a volt barátnőjéhez, de most h kapcsolatban van megnyugodtál? Hát...csak azért marad veled mert a csaj nem lehet az övé...szerintem ez sem túl szép. 1 hónapja jártok, pont most kellene az h nagy legyen a láng, hívogassátok egymást, ide oda menjetek, megőrüljetek egymásért. De ha ő nem így viselkedik, nyilván van oka rá. És szerintem is a volt barátnő az oka. Ülj le vele beszélgetni, mondd meg neki h legyen őszinte, mert te nem akarsz egy olyan kapcsolatban élni, ahol hiába veled van a srác, de másra vágyik.
2010. jan. 24. 21:15
 5/7 anonim ***** válasza:
21:15 Jól mondtad.
2010. jan. 24. 21:19
 6/7 A kérdező kommentje:

igazad van :S

ígylesz.

holnap ez lesz az első dolgom, főleg akkor, ha addig nem hív.

2010. jan. 24. 21:21
 7/7 A kérdező kommentje:

lehullott a lepel..

szal jah.. elég szánalmasak. :S kiderült, h többször is találkoztak azóta és le is feküdtek egymással. Tehát a most már VOLT barátom megcsalt engem. és az ő volt barátnője is megcsalta a barátját. eléggé undoírtó.

Nagyon szarul esett ez most . pár hétig tuti ezen fogok rágódni még.. ááh. Szuper:S

2010. jan. 25. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!