Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek/mondjak neki? Hogy beszéljem meg vele? (lent)
A barátom 3 hónapja zárt le egy csaknem 2 éves kapcsolatot, nekem viszont ő az első, akivel komolyan gondolom. 1 hónapja "járunk". Az elején minden szép és jó volt, csak kicsit gyors, de most úgy érzem, hogy készen állok rá. Csak az a bökkenő, hogy nagyon nagy gáz van. Ritkán hív. Pl. 2 napja nem beszéltünk. Én hívtam, de vagy foglalt volt, vagy nem vette fel. Lehet, hogy visszavett egy kicsit a tempóból? Én kicsit bénának érzem magam még ezen a téren. Ő már tapasztaltabb és úgy tűnik, hogy többet akart, de én nagyon nehezen tudok megbízni az emberekben és az érzelmeimet sem szoktam kimutatni. Nem szeretek nyitott lapokkal játszani. Megpróbálok mindent megtenni a változásért, és azért, hogy túltegye végre magát a volt barátnőjén. Azt mondja, hogy már túllépett rajta, de én érzem, hogy ez nem igaz. Nagyon sokszor felhozza. Ez addig még tűrhető is volt, ameddig a ennek lánynak volt barátja, de ők egy hete szakítottak és félek, hogy el fogom veszíteni Őt. Nem akarom, hogy ez történjen. Senkit sem szerettem még ennyire. :S
16/L
remélem nem lesz igazad :/
azért köszi a választ:)
kidderült, hogy a volt barátnője mégis kapcsolatban van..:)
remélem még nem késtem el.
igazad van :S
ígylesz.
holnap ez lesz az első dolgom, főleg akkor, ha addig nem hív.
lehullott a lepel..
szal jah.. elég szánalmasak. :S kiderült, h többször is találkoztak azóta és le is feküdtek egymással. Tehát a most már VOLT barátom megcsalt engem. és az ő volt barátnője is megcsalta a barátját. eléggé undoírtó.
Nagyon szarul esett ez most . pár hétig tuti ezen fogok rágódni még.. ááh. Szuper:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!