Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnél mikor jön el az az idő hogy nem kívánja a szexuális együttlétet?
T. Veronika:
Általában ebben a korban kezdődik egy felfutás, 38-42 között, ami úgy 55-60-ig tart. Ez a korosztály túltesz libidóban a tiniken-huszonéveseken!
27 vagyok, lassan 28. Nekem már most vannak olyan időszakaim (2-3 hónap egyhuzamban), amikor abszolút nem kívánom az együttléteket.
Pedig babát szeretnénk, egy ideje, de mivel nem jött össze, és a folyamatos csalódás hónapok végén hogy megint nem sikerült, úgy érzem ebből lett elegem és már nem is akarom hogy együtt legyünk, mert tartok a gondolattól is hogy megint nem fog sikerülni... Ezért kérdezem én hogy kinél hogy alakul ez a dolog.
Nem is igazából a gyerek gondolatra térek ki, hanem úgy általánosságban hogy működik.
Kérdező!
Akkor ez nálad átmeneti állapot pszichés okokból! Ha nem sikerül teherbe esni több hónapos próbálkozás után, akkor azzal érdemes szakembert felkeresni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!