Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csók megmutatja, hogy összeillik-e a két ember?
szerintem is igen
de csak szexuális értelemben
a jellemre nem tudsz vonatkoztatni
Nagyon bíztató, ha jó vele csókolózni, de nem feltétlenül jelenti, hogy nem fogtok később egymás idegeire menni vagy megölni egymást.
Inkább fordítsuk meg: akivel nem jó csókolózni, azzal nagy valószínűséggel nem lesz jó a kapcsolat se. Ha egy ételben jók a fűszerek attól még nem feltétlenül lesz finom, de kezdésnek nem rossz.
Szerintem nem mutatja meg. Csókolóztam már olyannal, amilyen férfit elképzeltem magamnak, ha a csókjára gondolok még ma is belebizsergek, nem csak akkor. De annyira különbözőek voltunk! Hamar véget is ért.
Olyan is volt, akivel a csók jó volt, a szex nem, nagyon jól kijöttünk.
Olyan is, akivel a csók átlagos, a szex fantasztikus, kettőnk kapcsolata az elmegy/átlagos kategória.
Olyan is volt, hogy csók előtt úgy éreztem lehet vele valami a dologból, randi után, mikor kézen fogva sétáltunk rájöttem, hogy mégsem jön be annyira.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!