Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki megcsalta a párját, azt hogy vitte rá a lélek hogy ilyet tegyen?
Bosszú+ egy nehezen elengedés. Igen tettem róla, hogy mindkét pasi tudja.Nem kiderült, én mondtam.
Hogy megbántam-e? Magammal csesztem ki elsősorban, bár másnak akartam fájdalmat okozni. Mindkét esetben sikerült+magamnak is sikerült.
Aki az 1-es hozzászólást lepontozta fejtse ki a véleményét. Ha van szívük/éreznek, akkor miért tesznek ilyet?
(én is kíváncsi vagyok rá)
2 évig jártunk, az utolsó másfél évben elhanyagolt. nem foglalkozott velem, természetesnek vette, hogy ott vagyok neki, nem volt kedve szexelni velem... de amikor szakítani akartam, akkor meg beígért mindent és sírt, könyörgött, hogy ne hagyjam el. én is szerettem őt, és mivel első kapcsolat volt, ezért naiv is voltam, azt hittem, hogy tényleg megváltozik.
megismerkedtem valakivel, akivel jó barátságba kerültem. elkezdtem valamit érezni iránta... csókolóztunk. akkor jöttem rá, hogy szakítanom kell a pasimmal. megtettem, összejöttem az újjal.
szóval de, van lelkem, másfél évig tűrtem, és azzal csaltam meg, akibe szerelmes lettem, és csak csókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!