Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagy dilemmában vagyok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy dilemmában vagyok, hogy mit vigyek ajándékba a párom szüleinek? (Olaszok)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Most fogok elöször találkozni velük és egyszerüen ötletem sincs, hogy mit vigyek... A párom se segít, mivel folyton azt mondja, hogy semmit ne vigyek. Na de hogy néz az ki, hogy semmivel beállítok... Segítsetek! Olasz idösebb házaspárnak mi a francot lehet ajándékozni?

2014. okt. 19. 18:49
1 2
 11/11 anonim válasza:
Nálunk édesapám Olasz,és azt gondolom a Magyar bor akár egri (lényeg a jellegzete Magyar volta)örömet tud okozni.Az viszont valószínűbb hogy akinek ott értéket képvisel a bor,annak vihetsz innen is.Akinek meg nem nyilván az is büszkén fogja mutatni.Nőnek dísztárgy az nem tudom miért is jó ötlet,nem szoktak nagyon örülni neki,no dehát személyfüggő érdeklődj én is azt mondom a párod tudni fogja édesanyja minek örül majd.
2014. okt. 21. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!