Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék ilyen helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
A probléma az h ma én meg bnőm +7 haver elmegy starndra ezzel sztem nincs gond! De anyum nem engedett különböző kifogásokkal és ezzel bnőmnek kb 2órával indulás előtt mondtam meg mert akkor vált biztosra ez!:S Eddig mindig tartottam szavamat ha megígértem neki vmit, meg szeretem őt és tényleg bármit megtennék érte! pl nagynehezen cigiről is leszoktam érte pedig rohadt nehéz volt! De éreztem rajta h csalódott h lemondtam a közös programot. Mondtam neki h azért menjen el mert szarabbul érezném magam ha ő meg miattam nem menne el, ő maradni is akart de végülis ment.
2008. aug. 12. 11:01
 1/8 A kérdező kommentje:
Am nincs baja bnőmmel anyumnak mert ismeri jó ideje és pl suliba is csak 200km-re vok szal nem éretm most miért csinálta ezt...
2008. aug. 12. 11:05
 2/8 Srapnel ***** válasza:
Kössetek anyukáddal valami "üzletet", pl. ha elenged, akkor kitakarítod a konyhát, stb.
2008. aug. 12. 11:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Sok mindent nem tehetsz, minthogy elmondod neki este, hogy mennyire sajnálod, és reméled, jól érezte magát. Ezt azért meg kell értenie, hogy valami miatt most anyukád nem engedett - neked viszont anyukádtól kellene megtudnod, hogy valójában mi lett volna a problémája ezzel a programmal.
2008. aug. 12. 11:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, bár ez nem túl jó ötlet, mert egy idő után hozzászokik az Anyukád, és másképp nem fog elengedni sehová... :S (Ezt a volt barátom Anyján tapasztaltam meg... :S Igaz, nem mindenki egyforma, szerencsére :).) Próbálj meg vele felnőtt módján kommunikálni, beszéljétek meg, kérdezd meg tőle, hogy miért csinálta ezt, de legyél udvarias, és fontos, hogy ne veszítsd el a fejed, ne legyél ideges vagy mérges! Ha látja rajtad, hogy tudsz felnőttesebben is viselkedni, biztosan engedni fog! :)
2008. aug. 12. 11:27
 5/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, valszeg vmi hasonlót fogok csinálni mint amit tanácsoltatok!

ha esetleg vkinek vmi ötlete van még hallgatom azt is!

2008. aug. 12. 11:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Kárpótold.Vidd el moziba,kajálni,discoba stb...

Mond meg az okát,hogy miért nem tudtál menni.Nem tudom hány éves vagy,hogy az anyukád így bele tud rontani a dolgaidba,ezzel vigyázz a későbbiekben is,mert sok mindent tönkretehet.Ne ő válasszon helyetted.

2008. aug. 12. 11:39
 7/8 anonim ***** válasza:

ja js! idejében helyretenni anyukát, HA tényleg túlanyáskodja magát meg kezd beledumálni a dolgokba!

Gyratulálok,hogy leszoktál a cigiről!!!!ez lehetett volna jutalomfalat (a strandolás) a kitartásodért!

De mostmár mindegy. Tényleg kárpótold a lányt! Mutert elhajtod moziba, vagy barátnőzni vagy valami! És egy kis romantikus hangulattal (virágok gyertyák vacsi....végén szexpedíció) engeszteld ki!!!

üvegtálban szív alkú úszómécses,rózsaszirmok, félhomály csokisgyümi... fantázia kérdése!olcsóból megvan

2008. aug. 12. 17:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Szülőket nevelni, és tapasztalatot nem elfeledni, mikor Te is szülő leszel! :)
2008. aug. 12. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!