Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit tennétek ha a barátotok bevallaná, hogy nem bízott bennetek, és belenézett az üzeneteitekbe?
Fontos tudni hogy eléggé féltékeny típus vagyok. A barátnőmnek előttem tetszett a legjobb barátom, és mióta összejöttünk, féltékeny vagyok rá. Tudtam, hogy szoktak beszélgetni. Egy adandó alkalommal, a barátom telefonjában megnéztem az üzeneteiket amiket váltottak egymással. Persze semmit nem találtam, és most rettenetesen szarul érzem magam a solog miatt, és úgy érzem ezt el kellene mondanom neki, és bocsánatot kellene kérnem.
Lányok, ti hogyan reagálnátok erre?
17/F
Nagyon nem örülnék. Elgondolkodnék h minden rendben van-e velünk, h ilyesmire van szükség.
Nekem mindenhova megvan minden hozzáférés de még egyszer nem jutott eszembe kutakodni. Pedig korábban már csaltak meg és egy olyan után már nem lesz olyan az emberben a bizalom soha. De benne mégis igyekszem 200%-ban megbízni, még ha néha érzem is h beinul bennem a vezérhangya. Két okból;
1. Nem ő csalt meg, hanem korábban más.
2. Okot sem ad rá, mindig érezteti és mondja, h én vagyok Az egyetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!