Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod meglátnád, hogy egy társkereső oldalon van és te nem tudtad? Mit tennél? A kiegészítés a fontos, azt olvassátok.
Az, hogy fentvan, és flörtölget, még nem jelent semmit.
Én is fentvagyok, és flörtölgetek csajokkal, akár komolyabban is, de nem csalom meg őt.
Egyszerűen csak jólesik.
Hát szerindtem minden esetre furi.
hiába törölte magát arról az oldaról mivan ha már társkeresőre regisztrált?
a baba dolgott szerindtem szüneteltesd.
én a helyedben ezek után nem igazán bizznék meg benne meg gondolkoznék hogy minden rendben van -e kettőnkel mert ugye társkeresőre azok szoktak regisztrálni akik párt keresnek legalábis legtöbbje.kitartást és ne szomorkodj!
kérdező
"egyik beszélgetésünk alkalmával, azt mondta,hogy nem mindig érzi,hogy szeretem.Van mikor nagyon,van amikor meg csak alig.Mondja már meg valaki ki érti őt?Távkapcsolatban vagyunk.Mobilon és neten keresztül,hogy tegyem boldoggá??!"
Én ugyanezeket már átéltem! Tudom mit érzel most. Az még aljasabb,hogy ő társkerizik, tehát nem biztos benned,vagy eleve ilyen ő, amivel nem sokat tehetsz, mert megváltozni nem fog! Az csak kifogás,amit mondott,hogy nem érzi úgy,hogy szereted őt annyira... Talán neki többet kéne tennie a kapcsolatba azért,hogy jól menjen. Két emberen múlik! Azt meg honnan tudod,hogy külföldön nem megy el sehova? Az egész dolog,amit mondott/baba stb./csak hitegetés,hogy megmaradj neki,ha kellenél...Ilyen ember mellett nem lennél biztonságban.
Mivel ez régi kérdés,a baba dolog már lehet aktuális is... vagy lehet hogy már együtt se vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!