Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mitcsináljak? Felejtsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mitcsináljak? Felejtsem el? Vagy mégismit?

Figyelt kérdés

Nagyon szerelmes vagyok egy srácba már november óta.Egy suliba járunk, egy koliba lakunk, és egy városban.Barátok lettünk, persze én már akkor is többet éreztem iránta.Aztán olyan 2 hete már mellém ült a buszon is, és mikor kettesben voltunk,annyira édes volt, hogy mégjobban belé szerettem...de mikor jöttek a barátai, átment bunkóba...

tegnap az egyik közös haversrácnak votl a szülinapja, és persze engemis és őt is meghívták a bulijába. mellém ült, majd olyan 1-2 óra mulva azon kaptam magam, hogy ő már puszilgat... majd csókolóztunk aztán... azt hittem hogy a szívem majd kiugrik a helyéről...de aztán, mikor hazafelé mentünk (haverok is jöttek) megint átment bunkóba, és mégcsak oda sem jött hozzám... nagyonnagyonnagyon szerelmes vagyok, és nem tudom mit csináljak...

ma este megyünk vissza a koliba, és egy busszal megyünk... mit csináljak? menjek oda hozzá és tegyek úgy mintha semmi sem történt volna tegnap, vagy oda se menjek hozzá, és mintha ott sem lenne?

vajon akar tőlem valamit?

kérlek segitsetek!! köszönöm(L)

16/L

2010. jan. 24. 14:44
 1/4 anonim ***** válasza:

csin. ugy mintha nem érdekelne:) a pasiknak az fáj a legjobban ha a csaj nem vesz róluk tudomást. ha tetszel neki, ugyis lépni fog feléd, és zavarni fogja a helyzet

21/L

2010. jan. 24. 15:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem azért volt bunkó mert ott voltak a haverok és olyankor 'rajoskodni' kell.:D

Ne menj oda hozzá,játszd az elérhetetlent.;)

2010. jan. 29. 22:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Hátha fió,akkor legyen azis!Álljon a talpára,és menjen oda hozzád!Te is lógj a csajokkal, de valahogy mégis tartsatok szemkontaktust.és a bunkóskodás, az télleg neki azt jelenti hogy nagyon raj.:Dszal nó para, folyik az élet, majd minden jön egymás után.:)
2010. jan. 29. 22:35
 4/4 anonim ***** válasza:
a haverok előtt a pasik mindig másképp viselkednek azt akarják mutatni hogy ők 1 csajjal bármit megtehetnek.De amikor barátok nélkül beszégettek az az igazi éne.Próbálj ugy tenni mintha nem nahgyon érdekelni.Igy majd egyre közelebb szeretne férkőzni hozzád
2010. jan. 29. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!