Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnénk? Folyamatosak a viták az összeköltözés óta.
2 hónapja költöztem össze a barátommal, akivel 5 éve vagyunk együtt. Azóta sajnos nagyon szélsőséges a hangulat közöttünk, vagy nagyon jól elvagyunk, vagy ordibálva veszekszünk egymással. Van, hogy 5 perc alatt egyik végletből a másikba esünk; egyik pillanatban még minden rendben, aztán beüt valami, ami miatt nagyon összeveszünk. Például ő nagyon hangosan nézte a sorozatját és 4 emeletes albérletben nem kicsit hallatszik ki... Már én is ideges vagyok, mert minden nap ezen kell veszekedni, ma is már nagyon mérgesen szóltam, ő meg felugrott a székből és azt hittem megüt, olyan idegesen kiabált vissza, hogy hagyjam már békén, ő lesz*rja a szomszédokat. A lakás még mindig tiszta kupi, ezerszer szóltam már, hogy csináljuk már meg ezt meg azt (felújítunk), erre leordítja a fejemet, hogy hagyjam már, majd megcsinálja, na hát azóta is majd... De ha én nem csinálok meg valamit moströgtönazonnal, akkor megint nagyon összeveszünk. Ha nincs kaja az a baj, ha veszek kaját, akkor jaj milyen sokba került, de azért betömi egymaga az egészet.
Egy szó mint száz, már mindkettőnknek elege van ebből. Dolgozunk látástól vakulásig, hazaesünk, aztán ez van... Hogyan tudnánk orvosolni ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!