Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lenne az oka a sikertelenségemnek a párkapcsolatok terén?
Gyermekkori betegségből adódóan a mai napig hörghurut-al küzdök. Néha, mikor gyulladásban vannak a hörgőim, én sok esetben nem érzem magamon, de gyulladt szag jön belőlem. Próbálok tenni ellene, reggel, ha van rá mód délben is, és este fogmosás, mentolos rágó, stb. (Volt, hogy égett a gyomrom a sok mentolos rágótól.)
Mégis, valahogy nem merek közeledni a nőkhöz. Nem a beszélgetés, kommunikáció terén, azzal nincs gondom, de mikor már a csókra kerül a sor, mindig azon aggódom, hogy nem-e fog érezni valamit.
Sajnos - lehet emiatt is - még nem sikerült egy nővel sem az ágyig eljutni, pedig már közelebb vagyok a 30-hoz, mint a 20-hoz... :( És hát ez ugye a másik gond, hogy görcsölök azon, hogy mi lesz, ha oda kerülünk?! Elbizonytalanít a tapasztalatlanságom, és a tudat, hogy a mai 18-20 éves srácoknak már 5-10 csaj is megvolt, ami ugye hatalmas erény a nők szemében, mert ezáltal tudja, mi kell a nőnek, hisz már van tapasztalata.
Van egyáltalán olyan lány, aki el tudna fogadni egy ilyen fiút? Még ha a betegségemet el is fogadja, magát a tényt, hogy még nem voltam nővel, hogyan kezelné?
Köszönöm a bátorítást!
Igazából az egész egyetemi éveim alatt nem jött össze semmi, és nyomaszt, hogy más srácoknak ez olyan könnyen megy. Mindenhonnan azt hallani, hogy végigdugták az egyetemi éveket, nekem meg minden próbálkozásom eddig a: "Maradjunk csak barátok!" szöveggel zárult.
Tavaly télen randiztam egy lánnyal, és már az első randin elég kezdeményező volt a témákat illetően. (Szeretek őszinte lenni, nem akarok hazugságokat vagy félreértéseket már az ismerkedés elején sem.) Így 4-5 óra beszélgetés után eljutottunk a szex témához. Már addig is tudta rólam, hogy nem csípem az egy éjszakás lányokat, nincs is hozzájuk gusztusom. Mikor elmondtam neki a helyzetet, hogy nekem még nem volt senkim, nagyon meglepődött, és kérdőre volt, hogy akkor mit is tudnék én nyújtani egy nőnek, ha nincs tapasztalatom?! Nőknek nincs szükségük tapasztalatra, de egy pasinak annál inkább. Mert hogy egy pasiban az a szexi, hogyha minél több lányt le tud fektetni, mert akkor tuti, hogy tud valami az ágyban. Azt a "bölcsességet" vágta a fejemhez, hogy:
"Ha van egy kulcsod, ami sok lakatot kinyit, az jó kulcs, viszont, ha van egy olyan lakatod, amit sok kulcs ki tud nyit, az egy ócska lakat."
Azt mondta, hogy ő szűzként is addig várt, míg nem talált egy olyan srácot, aki már előtte legalább 4-5 nővel volt. Mert hogy szerinte a szűz lányok egy tapasztalt férfira vágynak, a tapasztalt lányoknak meg nem leszek elég jó tapasztalat híján. :(
De ezt annyira nem tudom elhinni, igazából ez csak az ő véleménye volt. Többiek?
(Egyet mondhatok: Fizetni nem fogok érte, ez holtbiztos! Attól lejjebb már nincs...)
Érdekes kis mondóka amit a csaj előadott, de: Persze a szűz lányok, meg a tapasztalt lányok is tapasztalt pasit akarnak, csakhogy ugye valahogy mégis szinte minden férfi eljut a tapasztalatszerzésig, ebből az következik, hogy kamillázni kell egy kicsit, nem kell minden szart bevallani, elbasztad mert túl őszinte vagy!
Sajnos vagy nem sajnos, de 30hoz közeledve már valóban fura az olyan ember aki szűz, a nők szemében ilyen idősen ez már nem erény, de ha őszinte akarok lenni nekem férfiként is fura az olyan nő aki ilyen idősen szűz, ott már az jutna eszembe, ezzel valami nincs rendbe: prűd, fapina, mittudém...
Szóval a tanácsom: legközelebb ne nagyon reklámozd, hogy szűz vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!