Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 2 éve párkapcsolatban él, de nagyon bejön nekem! Mit tegyek?
17 éves fiú vagyok, az osztálytársamnak pedig lassan 2 éve van barátja. Nekem nagyon teszik a lány, és most egy iskolai szervezkedés miatt közelebb is kerültünk egymáshoz.
Szerintem tudja, hogy bejön nekem, de az is 100% hogy nagyon szereti a barátját. Ráadásul még lelkiismeret-furdalásom is lenne, ha miattam szakítanának?
Szeintetek mit kéne tenni? Elmondani a csajszinak, mit érzek, vagy elfojtani?
Esteleg valami más vélemény, ami segíthet?
Köszi előre is
Ehh, ez jó szveg h keress mást, ha ilyen egyszerü lenne, nem irtam volna :S
1, Elég sokat gondolok rá, és egyre többet sajnos
2, Az az igazság nem sok lehetőségem van ismerkedésre, mivel ha eljárok szórakozni azt baráti körben teszem, és nem discoba, hanem kultúráltabb vendéglátóipari-egységekbe :)
2. Kalandot én sem tervezek egyáltalán, viszont z a gáz, hogy eddig nem volt hosszútávu kapcsolatom, mind csak 1 hónap volt max...
De akkor úgy gondolom, h mégis hagynom kell :(
Azért szívesen fogadok 1-2 kommentet még
Ha van közös jövőtök, úgyis összejöttök, csak ki kell várnod az idődet. Ha meg nincs közös jövőtök, akkor te szép lassan elfelejted.
A tapasztalat azt mutatja, hogy az Igazit úgyse tudod kiverni a fejedből.
Annyit tegyél csak, hogy legyél önmagad, és legyél türelmes, és ne erőltess semmit (az csak mindent elront). Aztán meglátod, mit hoz a jövő.
Aztán azt kívánom, hogy ha egyszer összejön neked, ne ütközzetek olyan akadályba, mint én :-( De ezt nem részletezem, mert ki tudja, míg élek, remélek. :-)
Szerintem:
1. seggszőr
2. ha elmondod a csajnak mit érzel iránta fix hogy érzelmi válságba kevered és minden bizonnyal sokkot kap. Ne tedd! Várd meg azt az alkalmat amit nem tud elmondani más. A bizonyos alkalom akkor van, amikor úgy érzed hogy van erre nincs szakirodalom és tudományos magyarázat! Ne erőltess semmit és szarj bele a világba! Akkor minden összejön.
Egy kínai közmondással élve:" A nő olyan mint az árnyék ha futsz utána ő fut előled,ha futsz előle akkor (viszont) ő fut utánad."
Amúgy várj vele ha legyetek jóba ha esetleg megromlik a kapcsolata akkor ha nem vagy teljesen ballfasz megszerezheted,csak légy mindíg mellette!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!