Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti is megcsinálnátok ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is megcsinálnátok ezt vele? L/19

Figyelt kérdés
A barátommal 2 éve vagyunk együtt. Többször volt már, hogy a megbeszélt találkozónkra nem jött el mert, hogy elaludt.. ami persze nekem nagyon rosszul esett volt, hogy bőgtem is, hogy erre nem képes, hogy ennyire se tisztel. Mostanában már nem volt ilyen, erre tegnap megint eljátszotta ezt, legszívesebben elmentem volna hozzá és felpofoztam volna. Megbeszéltük, hogy akkor ma este találkozunk, de gondolkozok rajta, hogy megszívassam e, hogy nem megyek el szerintetek?

2014. okt. 14. 15:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Amit írsz annak nem lenne értelme. Nem értené, mert ő nem szívatásból tette ezt hanem kényelmességből, feledékenységből.

Ha mostanában nem volt ilyen akkor nincs gond ha így is marad.

Azért tudatosítsd vele hogy ezt nem lehet veled megcsinálni, és mondja inkább hogy nem biztos hogy ott tud lenni a találkozón korán, de ne hozzon téged ilyen helyzetbe.

Tiszteld magad meg annyival hogy elvárod a tiszteletet a kedvesedtől! Ha látja hogy nem lehet akármit meg tenni veled, nem is fog.

2014. okt. 14. 15:38
 12/14 anonim ***** válasza:
És milyen gyakran csinálja ezt? Mert azért az sem mindegy, hogy hetente, vagy félévente.
2014. okt. 14. 15:38
 13/14 A kérdező kommentje:
2 éve járunk ezalatt 5x volt, hogy nem jött el, de szinte mindig késik vagy 10 percet.
2014. okt. 14. 15:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát ezt az én párom is simán megcsinálta ennyiszer anno, a mai napig is gyakorlatilag bárhol el tud aludni. Egyébként régen én is gondolkodtam azon, hogy így visszaszivassam, dehát én nagyon pontos ember vagyok, egyszer mégis várattam egy órát, egy szót sem szólt, csak üldögélt a padon és tök jól érezte magát, mondta, hogy nem baj, hogy késtem, mert milyen jó neki itt. Szóval ezzel szerintem nem tudod megnevelni. Inkább arra kellene törekedned, hogy jöjjön át érted pl., mert akkor nem kell máshol várakoznod, vagy legalább egy plázában találkozzatok, hogy ha nem jön, akkor addig nézelődhess a boltokban. Én nem hagynám el emiatt a páromat (nem is hagytam el) mert a szerelem fontosabb, tény, hogy nagyon idegesítő tud lenni, de ha szeretitek egymást és megtanulod kezelni ezt a hibáját, akkor lehet jövője a kapcsolatnak.
2014. okt. 14. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!