Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi mire vágyik egy kapcsolatban és mi az, amitől "idegbajt" kap?
Kb. ez és minden ennél szélsőségesebb már a gyúrós kategória. Ez alatt annyira ninc gond, bár az én listámon a szélsőséges hobbiimádatba beletartozik a nonstop sportolgatás más dolgok rovására (úgy vélem a hobbi-imádók egymással jöjjenek össze a sportoló a sportolóval, a kocka a kockával, a zenész a zenésszel stb. Kicsit legyszerűsítettem de ez van)
Azta, szenesre dugnám. Egyszerűen gyönyörű :D Akkor csak az ízlésünk eltérő. Férfiasnak mondjuk még továbbra sem nevezhető, sehogy sem, inkább nőiesen sportos. Izmosabb csajok nem is igen léteznek szteroid nélkül, kb ez a max.
/heti 3-4x 1 óra edzés + az étrend betartása(mert ennyi ehhez elég) nekem még nem esik a sportmegszállott kategóriába, bár lehet, csak azért, mert én is ugyanezt csinálom/
Szerintem a vágyak kb ugyanazok a két nemnél:
érdemi együtt töltött idő
a másik tisztelete és annak elviselése, hogy neki is van saját élete, nem mindig akar csak veled lenni
érdeklődés és részvétel a másik hobbyjai irányában
stb.
amitől én a falra mászok:
- amikor valódi intimitás helyett -legyen szó szexről, simogatásról, egy jó beszélgetésről stb.- cukizás és egyéb pótlékok vannak
- amikor azt gondolja a párom, hogy csak azért, mert rossz a kedve, mert frusztrált, joga van szándékosan fájdalmat okozni nekem
- amikor mindent az ő elképzelése szerint lehet csak csinálni
- ha nem képes fenntartani azt az egyensúlyt, hogy "adunk is és kapunk is" a másiktól"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!