Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért akkor kell nyomulni miután a fiú már foglalt?!
Szerintem így szokott lenni, miután összejössz valakivel utána csak úgy tapadnak rád az emberek. (rám is akkor kezdtek el sokan hajtani)
Az viszont nem jó, ha előtted enyelegnek (ergo a barátod is viszonozza). Ha egyszer megteszi a srác, többször is meg fogja tenni. Én ezt nem bírom. Erre rá is ment a dolog egy sráccal.
N
Celem is ez volt... hidd el ha beleavatkoznal akkor csak rontani tudnal a kapcsolatotokon, javitani semmikepp. Ha nagyon komoly helyzet lenne, pl. nyilvanvalo kezdemenyezes akkor lepj kozbe.
Pl. én ezeket tudtam kezelni a lánnyal szemben, bár öt ez csak az elejen zavarta. Annyi hogy nekem jobb volt amikor a lánnyal beszéltem (ilyenkor nem mert odajonni mas lany), esetleg elozd be ilyen teren a tobbieket, DE ne feltunoen mert az zavaró...
Tehát óvatosan, kicsit többx kicsit többet keresd a fiut, de tenyleg normalis keretek kozott amig elmulik ezaz idoszak...
Sok Sikert! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!