Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha szeretem a barátnőm de kiakarom élni magam?
A barátnőm és én másfél éve vagyunk együtt. Az a problémám hogy úgy érzem tényleg nagyon szeretem és összetörnék nélküle, viszont bennem van a bulizás utáni vágy is, hogy többet legyek a haverokkal. Úgy érzem egy börtönbe kerültem, mivel ha vele vagyok akkor sem vagyok teljesen boldog, viszont nélküle nem bírnám ki, nagyon megviselne. Akárhogy döntök rosszul járok. Mi a véleményetek? Valaki hasonló helyzetben?
22/F, barátnőm 21/N
22 évesen nem gondolnám, hogy rögtön be kéne gubózni a 4 fal közé, fiatal vagy és attól, hogy komoly kapcsolatban vagy, még jár egy kis szórakozás. Ráérsz majd akkor otthon ülni a barátnőd szoknyája mellett, amikor majd mondjuk családot alapítotok. Addig meg szerintem néha belefér egy kis kikapcsolódás, iszogatás a haverokkal. Szerintem ha megbeszélnétek, hogy néha elmész a haverokkal, isztok egy kicsit, de sem csajozni nem fogsz, sem holt részegre inni magad, csak beszélgettek és kicsit isztok a haverokkal, akkor az teljesen elfogadható lenne, mert ő is megnyugodhat, hogy nem lépsz félre, ugyanakkor te is szórakozol. És persze akkor ő is menjen el a barátnőivel. Vagy menjetek el akár együtt és ő legyen a barátnőivel, te meg a haverokkal.
Ha ezt a barátnőd nem érti meg, akkor szerintem nem azzal az emberrel vagy együtt, akivel kellene...
És mondom mindezt nőként!:)
Bocsass meg de a problema nem a buli hanem a feltekenyseg. A feltekenyseg 2 okbol lehet:
1: "nem vagyok eleg jo a tarsamnak, nem erdemlem meg ot. nem vagyopk kepes ot igazan boldogga tenni" (onertekeles)
2: "Marpedig azert is azt fogja csinalni amit en akarok, es soha egy no sem fog ranezni" (dominancia)
Mindkettot majdnem lehetetlen kezelni amig nem pszihologiai ertelmezes es elemzes ala veszi az eletet. Ki vagy mi ereztette vele hogy o nem kepes. Mitol fel, kitol fel? Elozo kapcsolatok, es hosszu evek sorat kell atgondolni, ertelmezni, szembesiteni... stb. Szoval bocs de ezt online lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!