Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meghibásodna a barátnőd nunija, akkor is vele maradnál?
Figyelt kérdés
De komolyan kérdezem!2014. okt. 12. 18:58
2/13 anonim válasza:
Azt csinálnám, amit a gépemmel szoktam, amikor elromlik. Kihúzom, aztán bedugom újra, hátha megjavul, ha ez se jó, rácsapok kétszer, aztán, ha úgyse jó, akkor lepasszolom a pinaszervízbe, van is egy pár utcára innen.
5/13 anonim válasza:
Azt hittem az nem tud meghibásodni.
6/13 anonim válasza:
Gondolom,ha fertőzést kap vagy valami miatt nem lehet vele kettyinteni.Én akkor is igen,mert a pi náját hanem őt szeretem.
8/13 A kérdező kommentje:
Ha tartós ideig használhatatlanná válna
2014. okt. 12. 19:17
9/13 anonim válasza:
Persze hogy együtt maradnék vele. Nem a puncijáért szeretem, hanem maga az embert szeretem akinek a punciját is imádom. Ha bármilyen okból nem lehetne szeretkezni nem fordulna meg a fejemben hogy elhagyjam emiatt. Plusz ha a szexuális oldalát nézzük máshogy is kilehet elégíteni egy férfit. 25F
10/13 anonim válasza:
Műszaki hiba mi? :D :D :D
Volt már ilyen(egyszer 1 hónapig egy másik alkalommal meg 2-ig) és vele maradtam(és nem, nem nem hancúroztam félre).
Szakítottunk de teljesen más okból(meg akkor már elhárult a műszaki hiba :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!