Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. s. most mi legyen?
Figyelt kérdés
lány vagyok 16.a barátnőm fiúja tetszik. 1órája találkoztam vele meg a barátnőmmel és annyira felkavart hogy nem tudom mit tegyek. :S most mi legyen? a barátnőm mindig kérdezgeti hogy mikor találkozunk 3asban és ha mindig kihúzom magam a találkozások alól akkor egy idő után felfog neki tűnni h kerülöm azt amikor a fiúval van :S:S amúgy most találkozom velük 6-odszorra...2010. jan. 23. 17:33
1/7 anonim válasza:
felejtsd már el, nem lehetsz .... na mindegy
barátnőd meg hülye o.O minek akar 3asban találkozni??? én soha nem cipelném el egy barátnőmet hogy 3asba legyünk. lol. max ilyen közös összezörrenéses baráti talikra. ez legyen a legnagyobb problémád...
2/7 anonim válasza:
Ismerős téma:)
Velem ugyan ez történt,csak annyival volt másabb,hogy barátnőm nem szerette azt a fiút és szakítottak egy hét után...és rá egy hónapra összejöttem a fiúval és NAGYON SZERETEM,a mai napig együtt vagyunk:)
Azt ajánlom,hogy ne húzd ki magad,viseld el h együtt vannak!
De az legyen a fejedben,hogy semmi sem tart örökké!!!!!Ha szakítanak akk pedig tiéd a pálya!!!;)
3/7 A kérdező kommentje:
köszi nagon nagyon kedves vagy. ezt a kérdést már más oldalon is kérdeztem de nem kaptam normális választ csak ilyen bunkó beszólásokat szal még 1x nagyon köszi.
2010. jan. 23. 17:38
5/7 anonim válasza:
És amúgy szeretik egymást???mert ez az egész attól függ!írd meg ide és próbálok segíteni!
6/7 anonim válasza:
De ha esetleg szakítanak, akkor is kérdezd meg a barátnődtől, h zavarná-e őt, ha összejönél a volt pasijával. Mert én személy szerint biztos, hogy nem jönnék össze olyan fiúval, akivel a barátnőm járt.
7/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom. Szerintem igen.
2010. jan. 23. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!