Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik csaj foglalkozik a baratommal s boszut akarok ugy allni hogy ujsagbol kivagok betuket s ki ragasztom hogy MEGHALSZ! . Felolem meg is tudhatja hogy en vagyok. De ilyan rendorsegi ugy vagy nagyobb bajom lehet tole?

Figyelt kérdés
2014. okt. 12. 14:14
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

ha ez igaz, nem is kell elérned, hogy féljen tőled a csaj

szard le

2014. okt. 12. 15:11
 22/30 Költőnő? ***** válasza:

Akkor meg mit akarod h féljen tőled?

Ne csinálj komplett idiótát magadból, ez nagyon gyerekes.

2014. okt. 12. 15:12
 23/30 anonim ***** válasza:
Ha az én barátnőm írna ilyet valakinek féltékenységből, én ultra gáznak érezném, és az én fejem is égne a szégyentől, hogy magával együtt engem is lejáratott az ismerőseink előtt.
2014. okt. 12. 15:15
 24/30 A kérdező kommentje:
a pasim nem volt evvel a csajjal az bisztos de azt hiresztelte h smaroltak..
2014. okt. 12. 15:18
 25/30 anonim ***** válasza:

És ha esetleg nem tudná meg, hogy te vagy, akkor mit érsz el vele?

Amúgy rá tudna jönni a rendőrség, megnéznék a csaj kapcsolatrendszerét, ki az esetleges ellensége, és el is jutnának hozzád, amiért rendőrségi ügyed is lehet, ami gond lesz később mondjuk munkavállalásnál. Rengeteg ismerősöddel megutáltatnád magad, sokan hülyének néznének, tényleg ezt akarod?

2014. okt. 12. 18:21
 26/30 anonim ***** válasza:

Mit értesz azalatt, hogy "foglalkozik" a barátoddal?

Hány éves azt a lány, és mennyi idős vagy te?

2014. okt. 12. 18:27
 27/30 A kérdező kommentje:

nem akarom

en 17 s baratom is es o 15.vagy 16..hat hireszteli hogy volt vele..amit nem igaz ez 100%

2014. okt. 12. 19:00
 28/30 anonim ***** válasza:

Figyeljél már kiscsillag!

Nem lenne egyszerűbb és GERINCESEBB megoldás ha egészen egyszerűen megkeresnéd a csajt és számon kérnéd?!

Azt mondtad nem baj ha megtudja, hogy te voltál. Így nem járatod le magad, nem ásod bele magad egy rendőrségi ügybe, és még a lelkiismereted is tiszta marad, hogy szemtől szemben lerendezted a konfliktust.

2014. okt. 12. 19:14
 29/30 A kérdező kommentje:
boszu nem szep dolog?
2014. okt. 12. 19:15
 30/30 anonim ***** válasza:

Nem szép dolog meg a saját lelkedet mérgezed vele addig, amíg azon agyalsz, hogy árts neki.

Ezt lehet, hogy rendőrségre vinném, ha nekem küldenéd. A számonkérés sokkal jobb.

2014. okt. 13. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!