Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a helyes pasiknak ronda csajuk van? És miért van a ronda csajoknak helyes pasijuk?
mert sok csaj úgy van vele,hogy megvan az igazi,leborjazok,eltehenesedek és így is szeretni fog.
aztán először csak ritkulnak majd a dugások,mert a férfi aki maradt ugyanolyan,nem kívánja a tehenet.
később már fel sem áll a dagadtra.
aztán talál egy sportos nem dagit és szakít a tehénnel.
a férfiaknak a természet rendje nem hagyta, hogy diadalmaskodjon, mégis diadalmaskodtak!
Akkor a nőknek miért nem sikerül? Mert a társadalom nem hagyja? Szted ki kur jobban hátsóba? a természet vagy a társadalom? Melyik tud neked jobban keresztbe tenni? Ha megtámadnak a vadállatok, vagy ha beszólnak, hogy nagy a feneked? NA csak ennyit arról, hogy mit értek el a férfiak és mit a nők.
A nők világ életükbe csak a férfi társaságát keresték, hogy biztonságban lehessenek, mert egyedül nem huznák sokáig a vadonban.
A férfiak többsége csak fizikailag erősebb, lelkileg viszont rettenetesen gyengék. Két kezem nem elég ahhoz, hogy összeszámoljam, hogy hány "férfi" lelkét ápolgattam, az enyémet viszont az égadta világon egyetlen férfi sem ápolta, minden lelki nyomoromból magam jöttem ki, teljesen egyedül.
A mostani barátom az első, akinél úgy érzem, hogy nem a pszichológusa vagyok, hanem a barátnője, és annak ellenére, hogy fiatalabb nálam, és kicsit éretlen még, tudok rá egyenlő félként tekinteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!