Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 napja szakítottunk a barátommal mit csináljak hogy jobb legyen? úgy érzem megőrölük. Bonyolult, bővebben lent
Rengeteget veszekedtünk kb a semmin, és most végleg szakítottunk, és ez most végleges sajnos. eddig mindig kerestük egymást, most nem, csak a szüleivel beszéltem.
Teljesen úgy érzem hogy nekem nincs miért tovább élni, öngyilkos persz NEM leszek, volt már korábban is kapcsolatom (3 éves) meg előtte is 1 éves de nem volt ez. nem éreztem ennyire rohadt szarul magam. sírógörcsök törnek rám tényleg úgy gondoltam hogy örökre együtt leszünk, mivel foglaljam le magam? Most nem dolgozok és egyéb okokból nem is fogok tudni egy darabig. Tegnap kimozdultam itthonról de szörnyű volt. nincs kedvem beszélni semelyik barátnőmmel nekem tényleg csak rá van szükségem :(
Attól nem félek hogy egyedül maradok mert tegnap is 5-en jöttek oda ismerkedés céljából... Egésznap aludni szeretnék de nem tudok ha beveszek altatót 1 dbot elalszok felébredek utána bevehetek mégegyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!