Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadtátok amikor az exeteknek új csaja lett, lányok?
Örültem, hogy végre 2,5 év után túltette magát rajtam. Aztán rájöttem, hogy nem...még mindig nincs túl rajtam. Szegény csaj...
22L
Nevettem. A szakításunkkor volt 20 éves. Én rá egy hónapra jöttem össze a mostani barátommal, és rá pár napra láttam facen hogy egy 14-5 éves lánnyal irta ki, hogy kapcsolatban van. Én is azt hittem, hogy túl van rajtam, de már 3 év eltelt, még mindig azzal a lánnyal van együtt, de a nevelőfaterommal ha beszél neten, vagy akárhol, mindig kiemeli, hogy nálam jobban sosem fog tudni senkit szeretni, és mindenkiben csak engem keres.
Szegény lány..
Az ő dolga. Nyilván oka van, hogy ex lett belőle. Innentől kezdve pedig nem az életem része, így nem érdekel, hogy mit csinál az életével. :)
Néha amúgy visszagondolok, hogy milyen volt velük, de ilyenkor jó is, rossz is előjön, és soha nem vágyom vissza :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!