Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen az, ha egy pasi jókor kérdezi, hogy "baj van? Látom hogy van"?
Lánytól függ, volt akin nagyon láttam, hogy valami nagyon nem oké, de tagadta és azt mondta semmi baj... Próbáltam győzködni, hogy mondja nyugodtan (lelki társa voltam, mindent megbeszéltünk) de mégse akarta mondani, rosszul esett neki, hogy próbáltam segíteni, mostanság nem illetve nagyon keveset beszélek vele (heti 1 óra)
A mostani lelki társamnak jól esik ha megkérdezem mi a baj... És elmondja és nagyon szeretjük egymást ez miatt de csak barát szinten.
Szóval erre mindenki másképp reagál, nem lehet álltalánosítani. 20F
Alapból nagyon jó érzés, VISZONT ha komoly, túl közeli időben, fáj még, akkor inkább ne kérdezzen rá, mert én olyankor elkezdek bőgni, vagy egy szót sem szólok.
Inkább jegeljük, beszélgessünk másról, és ha úgy érzem, kissé objektívebben, józanul el tudom mondani, akkor el is fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!