Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves mindent tudók, akkor mondjátok már el, hogy szerintetek, hányadik randira jó hagyni a szexet?
Én nekem volt egy felfogásom erről. Én nem vetem meg az elsőrandis szexet vagy az egyéjszakás utáni párkapcsolatot, mert szerintem egy szex után is lehet ismerkedni. De a pasik (az értelmesek/érettek gondolom nem, akik el tudnak vonatkoztatni és nem nyomi kis győzelemként élik meg a szexet) ugye akkor már nem vesznek komolyan.
Erre szokás mondani, hogy hát ne az első, de ne is a másodiki randin feküdj le vele, hanem mondjuk az 5-en. Dehát, aki szexre hajt, hiába váratom 5 randiig (főleg h addig én is kikészülök), úgyis dobbantani fog, ráadásul az sokkal fájóbb, mintha csak 1-2 találkozó lett volna, mivel az alatt még nem kedvelem meg annyira...
Tehát szerintem ezért hülyeség ez a váratás, meg nem adom magam játszadozás -.- Mi értelme van ? Nem egy ajándék vagyok, amit akkor kap meg a pasi, ha szép türelmesen kivárja még eljön karácsony napja...
Csak sajnos ezt nagyon kevesen látják így.
Szeretném hallani, ki hogy vélekedik erről.
(kíméljetek a rosszindulatú, érdektelen, trollkodó válaszoktól)
"A NŐ viszont tudja mikor mit akar! És tudja, hogy "ha más nem szexeltem egy jót". Ha akar... "
Pontosan én is így gondolom. De ha én második randin szexelek, akkor "könnyen kapható" leszek. Ami egy nagy baromság, de akkor is felidegesít.
Az van, hogy lényegtelen és értelmetlen úgymond megváratni valakit, mert ha szexre hajt csak, akkor akármennyit váratja az ember le fog lépni utána.
Az első kapcsolatom így ért véget. 4 hónap után adtam oda a szüzességem. Együtt jártunk, játszotta a szerelmes pasit, aztán lelépett mikor megkapta amit akart.
Ezek után leszartam ezt az egészet. Az első komolyabbnak mondható kapcsolatomban a második randin lefeküdtünk, és majdnem 1 évig tartott. Eljegyzés is volt...de végül szakítottunk.
Volt más pasi is akivel a 3. randin feküdtem le. Ő volt a másik akinek a szex kellett csak. Utána hirtelen nem ért rá, úgyhogy kidobtam mielőtt ő mondta volna ki azt, hogy ennyi volt.
A második komoly kapcsolatomban ami ma is tart (házasok vagyunk), a 3. randin feküdtünk le először és 4,5 éve vagyunk együtt. De a második és harmadik randin már egy pár voltunk.
Beszéltem olyan pasival aki azt mondta, hogy aki 3 randi után odaadja magát azt kihasználja, aztán lelép, mert hogy az qurválkodás: mikor mondtam neki, de hát te is lefekszel vele, akkor te is r..banc vagy? Erre azt mondja, hogy pasiknál nem számít. Na hát tudod mikor....Randizni készültünk, de ezek után megmondtam, hogy nem akarok vele találkozni.
És olyannal is beszéltem, aki szerint max 2 randit vár, többet nem, mert senki ne játssza meg neki a szűzlányt....
Szóval nem attól függ mennyit vársz, hanem az,hogy kivel vagy együtt:) Ezt nem lehet előre tudni. Hát ennyi. Hogy a konkrét kérdésre is válaszoljak, szerintem 1 hónapon belül. Hogy ez hány randi, az a pártól függ. Ha jobban megszereted, és esetleg a szex után lelép, több hónap után rosszabb elszakadni...
", aztán lelép, mert hogy az qurválkodás:"
"pasiknál nem számít"
Undorító ez a mentalitás...Hogy még mindig nagyon sok pasi gondolkodik így..az nagyon lelombozó :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!