Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem?
MEgpróbálok rövid lenni!
Adott egy 40-es pasi, felesége van és 2 gyereke. Régóta ismerem (csak a pasit, a családját nem) , nemrég újra elkezdtünk beszélgetni. Elmesélte, hogy a feleségével kb. 2 -3 havonta van szex, Ő elhanyagoltnak érzi magát, a felesége semmilyen formában nem foglalkozik vele stb.
Ennek ellenére szereti a feleségét, a gyerekeit és soha nem hagyná el őket, de eljutott odáig hogy nem bírja.
Nekem nyilvánvaló ajánlatot tett.
Namost... én 27 éves vagyok, egyedülálló. A pasi mint férfi és mint ember is nagyon szimpatikus nekem, és ha egyedülálló lenne már régen nem lenne kérdés mit kezdjünk egymással. Most is ez a véleményem róla, de nem merek ( még egyszeri , alkalmi kapcsolatként) belemenni.
Egyébként izgat a dolog, de tartok tőle. Nekem sok vesztenivalóm nincs.
És mielőtt jöttök a : "szétdúlsz egy családot" dumával, ehhez 2 ember kell, és tudjátok nem mindig a szerető NŐ a csábító, sokszor a pasik teszik meg az első lépést!
A legjobb barátnőm is házasságban él és nála is azt veszem észre, hogy nem csak magát hanyagolja el, hanem a férjét is. Így ne csodálkozzon egy házas nő sem ha egy idő után megcsalják....
A kérdés: belemenjek-e? Tudom, hogy nekem akár rövid vagy hosszútávon, de csak a szerető szerep jutna. De CSAK a szexuális vonzalmam és az izgalom miatt belemenjek?
27/ N
Igaz legtöbbször a férfi a csábító, de ehhez kell egy nő is aki szétteszi a lábait. Az az nagyon is kettőn áll a vásár.
Az meg, hogy mit mond csak egy dolog, nem voltál ott, hogy tartsd nekik a gyertyát. Lehet rendszeres szexis köztük, és látszatra boldog családi élet, míg közben a kandúr skalpokra vadászik.
Neked nincs vesztenivalód? Furcsa, hogy ezt mondod. Mert én fordítót esetben félteném a lelki ismeretem, hogy igenis én leszek az aki esetlegesen szétzúz egy családot.
Lehetett is volna ilyenre esélyem, talán a legszebb nővel akit valaha láttam. Még is ott hagytam, mert volt családja! Nem mondom nem csalta meg mással a utána a férjét, nem tudom. De egy biztos, hogy nem velem.
Annyi pár nélküli pasi grasszál a világban, miért nem keresel egyet és azzal bújsz ágyba. Miért éppen egy családos pasi hozz kísértésbe. Kinek ráadásul nem is kellesz, csak egy kóbor numerára.
Meg fognak itt engem kövezni ezért, de... ha te nem, belemegy majd más. Az a család már úgyis romokban, ahol a pasi félre akar lépni, itt nem te tennéd tönkre. Szerintem.
Nyilván nem szép dolog, de egyetértek veled, nem te csábítottad el a pasit, ő tett neked ajánlatot. És ismét... Ha te nem fogadod el, keres valakit, aki igen.
Senki nem mondta, hogy feleségül akarok menni hozzá :D
Engem pont ugyanaz vonz a dologban ami őt. Az izgalom.
Nyilván tisztában vagyok vele, hogy "csak" szexre kellenék neki, de ezt magamtól is feltételeztem!
Annyiban adnék igazat a válaszadóknak, hogy ha nem én akkor majd más. És nem biztos hogy lenne lelkiismeret furdalásom. Nem rajtam múlt a házasságuk boldogsága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!