Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem nagyon nem normális?
felajánlottam ma egy jó ismerősömnek hogy aludjon nálam mert neki nem nagyon volt hol. 36 éves nő, 14 éve házas. én 22 éves szintén nő vagyok és egyedül élek. bele is egyezett örömmel, de az előbb kiderült hogy előtte engedélyt kért a férjétől és hogy megkapja azt hazudta hogy én anyámékkal élek, meg elmondott mindenféle szentnek, különben nem maradhatot volna nálam.
csak nekem nagyon fura ez? milyen házasság az ahol mindenben hazudni kell?
Hát itt nem a hazugságon van a hangsúly, hanem az engedélykésen. Na jó mind a kettőn.
Miért kellene neki nálad aludnia ?
Lehet ismernek a környéken,rossz hired lehet..
csak Nehogy kinyald😊
Ez tényleg nem normális.
A férfi tuti nagyon birtokló, féltékeny természetű. Nem biztos, hogy agresszív is. Lehet csak a nő nem szereti a konfliktust a veszekedést, így inkább hazudik.
Szerintem egyik sem jó. Még csak-csak megérteném, ha pasi volnál, de nagyon el lehet nyomva ez a nő, ha nem meri elmondani, hogy ott alszik egy azonos nemű ismerősénél.
És miféle férj az olyan, aki nem örül, hogy az asszonynak van egy barátnője, akinél ott aludhat, míg ügyet intéz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!