Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom eddig minden volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom eddig minden volt barátnőjét megcsalta, engem is meg fog?

Figyelt kérdés
Eddig nem hittem ebben, mert szerintem ez hülyeség, de a legjobb barátnőm folyton ezzel nyúz, és ő régóta "ismeri". Eddig mindig 1-2 éves kapcsolatai voltak, mindig ő szakított a lányokkal, de a megcsalás ezzel nem függött össze. Egy lányt anno még vissza is fogadott, mert az könyörgött neki. Ez alapján elég kényelmesnek tűnik...
2014. okt. 8. 23:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Azt mondta mindig az volt a problemaja, hogy nem volt megfelelo vagy a szexualis eletuk, ezert meg akarta probalni massal, de csak a pettingig jutottak, mert lelkiismeretfurdalasa lett, vagy csak heti egyszer talalkoztak es nem birta ki ezert csatak reszegen megcsokolt egy masik lanyt szilveszterkor. Tehat nem jutottak el a szexig soha.

Ami problemaja volt regen az a kozos elmenyek hianya, alig bulizott peldaul a baratnoivel, mert ok mindig tanultak vagy nem volt kedvuk. Hat nalunk ilyen nincs, en mindig szivesen vele megyek, de megbeszeltuk, hogy vannak csajos esteim (neki pasis ivos), amikor baratnokkel megyek el, mert oket is hianyolom neha. De szex az van boven :)

2014. okt. 10. 00:13
 12/15 anonim ***** válasza:

"Nem, te mas vagy! Teged szeret! Dehogy fog megcsalni!"

Hagyjuk mar, kutyabol nem lesz szalonna edesem.

2014. okt. 20. 18:47
 13/15 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok, hiaba kerited jobbrol balrol 50 barokkos kormondatban, a lenyeg ugyan az. Megcsalta. Nekem is volt,h hianyzott valami a szexbol, a kapcsolatbol. Ekkor szokas szakitani. Nalam ez a megcsalas dolog nagyon magas...
2014. okt. 20. 18:50
 14/15 anonim ***** válasza:
hát, kutyából nem lesz szalonna sajnos...
2014. okt. 20. 19:04
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát ugye a nagy FB szöveg "A lányok álma, hogy találnak egy rossz fiút aki csak a kedvükért lesz jó, a firfiak pedig egy olyan jó lányt akik csak az ő kedvükért lesz rossz." Na ez egy nagy baromság, mert ilyen nincs. Hidd el nekem kutyából tényleg nem lesz szalonna. Nem biztos, h tényleg olyan értelemben megcsal, de a szemei az utcán nem az ABC kirakataiban lévő akciós kiwit, hanem a nőket akik jönnek vele szembe fogja nézni és ha hullámvölgybe kerültök akkor nagyon fenn áll a veszélye a megcsalásnak. Az ilyen emberek önzőek és csak a saját boldogságuk érdekli őket. Bármilyen rossz lenne pl a szex a párommal azon dolgoznék, h jobb legyen mindkettőnknek nem pedig máshová mennék, h legalább nekem legyen jó!
2014. okt. 20. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!