Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heti 1-2 találkozás a kapcsolat elejétől kezdve, nem kevés?
A barátommal közel egy hónapja vagyunk együtt, szóval mondhatni a kapcsolat elején vagyunk még. A találkozásokat viszont csak heti 1-2 alkalommal tudjuk megoldani, hétvégén és egy nap suli után, mivel végzős vagyok és sok a tanulni valóm, illetve közel 40 km-re lakik tőlem. Szerintetek ez nem kevés? Nem akarom hogy megunja ezt és keressen magának mást, bár szinte minden nap elmondja mennyire várja a következő találkozást (nekem is nagyon hiányzik), mégis ettől félek. :/ A tanulást se akarom elhanyagolni, de azt se akarom hogy megunja ezt a helyzetet.
Volt már valaki hasonló helyzetben? Ha igen, meddig "bírtátok" így?
Eleinte nem kevés. Gondolom szoktatok egyéb módon beszélgetni minden nap....
Mond el neki az aggályaidat, szerintem meg tudjátok beszélni.
Aki szerelmes, az akkor is szerelmes, ha cska ehtente lát.
Mi lassan már két éve vagyunk így, csak mi a távolság miatt. Ettől még ugyanúgy szeretjük egymást, és ha valaki szerelmes, akkor nem fogja a szerelmét lecserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!