Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi nős. De miért tette ezt? Nem értem mi játszódhatott le benne ekkor.
Egy igazi plátói szerelem részemről, számomra ő a tökéletes, de csak rajongás jutott eddig mert: nős.
Sose beszéltem vele sokat, de ahogy észrevettem ő is kedvelte a társaságom ha úgy adódott, de mind ketten nagyon csendes emberek vagyunk. Ekkor halvány jele se látszódott egyikünkön se, hogy érdekelné a másik (legalább így tettem). Csak tényleg nagyon ritkán futok össze vele. Nos jön a mesébe illő része:
Betért egy szórakozóhelyre ahol én is időztem, és felrángatott lassúzni a zenére, meglepődtem. Simogatta a fejem, nagyon kedves pillanatok voltak, és megcsókolt. Rengeteg ismerős vett minket körül, nem volt részeg, tisztában volt a körülményekkel, és hogy ránézve még lehetnek következményei az ott zajlottaknak. Zavaromban gyorsan kereket oldottam. Nagyon sokat sírok azóta. Ezt túl közepébe vágó volt mindennek és nem értemm mivann.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!