Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ne legyek féltékeny ha a barátom edzésen lehet lánnyal fog bírkózni és szerinte a lány nem ronda?
Nem attól indul be te írtad hogy arra indul be ha legyőzik,éshogy egy másik lány fogja taperolni.
Az hogy a férfiak izgatják alap ha hetero,biszexnél is az(mertott ugyebár mindkettő),érted,ez alap dolog.
A koncepcióm.Mivel a barátnőd szereti ha egy nő győzi le sőt arra indul be ezért mit szürnél le (főleg ha csak nőknél indul be),de mivel veled is van ezért a fiúkhoz is vonzódik,remélem érthető.
Úrrrrrristen! Te valamit nagyon félre értettél.
Ő a fiú én vagyok a nő! nem volt érthető a barátom bírkózik másokkal nem én! Te jó ég hova kerültem?
Ő fiú hím nemű!!!!!!!!!!!!
Upsz félre olvastam mindegy.
Akkor meg szeretheti ha dominálnak fölötte.
Hát én nem vagyok lány de sok lány minden kis semmiségért féltékeny lessz(nem mind csak sok).Ha ez zavar beszéld meg vele.
És bocs én olvastam el :D
Sokszor még a kérdést se értelmezik jól akkor hogy kaphatnék normális választ?
Jó szerintem is sok lány de ő ezt nem képes felfogni hogy ilyen vagyok! Próbáltuk megbeszélni de nem megy..:(
mármint hogy esetleg akkor megkérné az edzőt hogy nem tegyék lánnyal össze. de mindegy mert szakítottunk..:(
Félreolvastam,amint elolvastam újra értettem.
Hát ha nem tudjátok megbeszélni akkor jobb ha szétmentek,csak beleőrülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!