Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti ha használt ruhát vesztek el meritek mondani a párotoknak?
'Inkább járnék meztelenül, mint turis ruhában.
16/L 70/C, szép arcú, formás'
es tegyuk hozza mindjart: felszines, buta.
A kerdesre valaszolva: miert kell ehhez mersz? Felsz, hogy megver, vagy mi?
Kit érdekel mekkora a csöcsöd? 70/C??? Nekem 8-ban volt akkora mellem :P
Majd veszel Te használtat ha anyuciék már nem támogatnak tovább......
IQ-d? Van? Az mennyi? Szintén 70???? Akkor elég szar helyzetben vagy.....
Nincs baj a turikkal.
8-as! Azt eddig is tudtam hogy egy hülye szopós k... vagy. De köszi hogy elmondtad. :)
Nem irigyellek cica :) te mindig is csak egy betét leszel (ágybetét) és ha nem kellesz, kidobnak :) A rendes nőket, pedig elveszik feleségül :)
16 éves idióta fruska: turiban van eredeti címkés zara és barátai csak szólok.... Remélem egy buliban (az anyuci pénzén vett) 100.000-es ruhádban úgy telibevernek szájba h csak na. Térdelj csak, ott a helyed.
Kérdező; a normális ffit pont nem érdekli mi van rajtad és honnan, míg jól áll és nem a havi kosztpénzt b****od el rá.
Mi együtt szoktunk néha járni, ő nekem nézelődik, én meg neki.
Nekem pl kimondottan jó érzés, mikor a végösszeg "elvileg" butikban egy ruhának felel meg, de mégis elhozoj az árán akár öt csinosabb darabot is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!