Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit gondoltok a gázspray-ről?
Nem ér semmit! Nekem a legerősebb legálisan kapható fajta volt, és mikor szilveszterkor egy részeg állat letámadott hiába fújtam a képébe, észre sem vette :SS Úgyh. erről ennyit.
16/L
"Nem ér semmit! Nekem a legerősebb legálisan kapható fajta volt, és mikor szilveszterkor egy részeg állat letámadott hiába fújtam a képébe, észre sem vette :SS Úgyh. erről ennyit.
16/L"
A CS gáz nem hat a részegekre. A gázsprét nem ajánlom, mert nem állítja meg a delikvenst, csak felidegesítti. A gázpisztoly is gázspré csak pisztoly alakú. A gumilövedékes viszont jó, csak stresszhelyzetben nehéz célozni. Gumilövedékkel csak fejre célozz!
A válasz megírásának időpontja: 01-23 08:22
Ennyi marhaságot összehordani elég durva. Olvasgass utána ezeknek és ne vezess félre senkit.
Kérdezőnek:
Nyugodtan hordjad a gázspray-t. Nem kell hozzá engedély. Akárki megveheti. Max. 20 grammosat vegyél. Ajánlom a CS-t és Pfeffert. Pfeffert (OC) közterületen nem viselheted3 éve. :( Így az otthon marad. Én konkrétan lesz@rom. Többet ér az életem egy 20 ezres csekktől. A gumilövedékes fegyverek is kiválóak, csak szintén otthon tarthatod őket. Gázpisztoly pedig a legjobb. Hosszútávon kifizetődő, persze CSAK revolvert szabad önvédelemre venni.!!!!!!!!!!! Szilveszterkor is jó szolgálatot is tesz. Önvédekezés után pedig skera. Ne sajnáld a támadót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!