Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti mit gondoltok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit gondoltok a gázspray-ről?

Figyelt kérdés
2010. jan. 22. 21:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem ér semmit! Nekem a legerősebb legálisan kapható fajta volt, és mikor szilveszterkor egy részeg állat letámadott hiába fújtam a képébe, észre sem vette :SS Úgyh. erről ennyit.

16/L

2010. jan. 22. 22:08
 12/21 anonim ***** válasza:
hogy jön ez a kérdés a párkapcsolatok topikba??
2010. jan. 22. 22:22
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
én ugy tudom a részegekre nem hat,mert akkor kikapcsol nekik valami érző központ az agyukban :s nem tudom
2010. jan. 22. 22:23
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Látod ezér festékszóró.....garantált h nemfog látni :D
2010. jan. 22. 22:29
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
nekem paprika spraym van, de attól tartok ennek sincs megfelelően taszító hatása. Egy barátnőm kivette a zsebemből és hülyéskedésből fenyegette vele havert. Nem tudta hogy már bevan üzemelve és véletlenül befújta. Csípte az egész fejét, de nagyon hamar elmúlt neki. (annyi idő alatt két háznyira sem futok messzebb)Jobb ha még van mellé valami:( beraktam a körömreszelőm is.
2010. jan. 23. 00:39
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

"Nem ér semmit! Nekem a legerősebb legálisan kapható fajta volt, és mikor szilveszterkor egy részeg állat letámadott hiába fújtam a képébe, észre sem vette :SS Úgyh. erről ennyit.

16/L"

A CS gáz nem hat a részegekre. A gázsprét nem ajánlom, mert nem állítja meg a delikvenst, csak felidegesítti. A gázpisztoly is gázspré csak pisztoly alakú. A gumilövedékes viszont jó, csak stresszhelyzetben nehéz célozni. Gumilövedékkel csak fejre célozz!

2010. jan. 23. 08:22
 17/21 anonim ***** válasza:
Tudod kinek van akkor ideje/idegzete célozgatni...
2010. jan. 24. 11:39
 18/21 anonim válasza:

A válasz megírásának időpontja: 01-23 08:22

Ennyi marhaságot összehordani elég durva. Olvasgass utána ezeknek és ne vezess félre senkit.

Kérdezőnek:

Nyugodtan hordjad a gázspray-t. Nem kell hozzá engedély. Akárki megveheti. Max. 20 grammosat vegyél. Ajánlom a CS-t és Pfeffert. Pfeffert (OC) közterületen nem viselheted3 éve. :( Így az otthon marad. Én konkrétan lesz@rom. Többet ér az életem egy 20 ezres csekktől. A gumilövedékes fegyverek is kiválóak, csak szintén otthon tarthatod őket. Gázpisztoly pedig a legjobb. Hosszútávon kifizetődő, persze CSAK revolvert szabad önvédelemre venni.!!!!!!!!!!! Szilveszterkor is jó szolgálatot is tesz. Önvédekezés után pedig skera. Ne sajnáld a támadót!

2010. máj. 3. 13:38
 19/21 anonim ***** válasza:
Nekem is van gázspraym, szerintem nem árt a mai világban. Mindig ha este megyek egyedül vagy buliba megyek viszem magammal,ki tudja mikor lesz sz6ükség rá. Egyszer hülyeségből haveri társaságba nyomtunk egy picit az asztalra... 1perc se telt el ugrott mindenki el... még fél óra múlva is köhögtem,irritált a torkomat,akkor gondolom mi lehet ha valakire ráfújják.
2010. júl. 8. 13:44
 20/21 anonim ***** válasza:
Engedély kell hozzá. Ki volt ez a hülye? 20 ml-ig bárki használhatja szabadon!
2012. jún. 15. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!