Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes homoszexuális pasik csak helyes homoszexuális pasikkal jöhetnek össze? 23/f (Homofóbok kíméljenek)
Nem vagyok homoszexuális, és helyes se...
Viszont Biszexuális az vagyok, és szívesen megismerkednék egy kedves budapesti fiúval...
Én helyes vagyok, nekem is tetszik egy helyes fiú, de ő még nem tudja magáról, hogy homoszexuális! Nem lehet minden tökéletes.
Amúgy sok olyat is látok, hogy helyes fiúkat eltartanak idősebb, nem valami helyes hapsik.
"de ő még nem tudja magáról, hogy homoszexuális"
És hogyan próbálod rávezetni? :-)
Én is helyes vagyok és eddig csak helyes barátaim voltak. Nem vagyok nagyképű, csak reális. Amúgy... hm.. elég gonoszan működik a világ, de így van mégis.. Tehát aki helyes, az sok embernek tetszik, így válogathat, megkaphatja a helyeset... a csúnyák meg megtalálják egymást.
Persze ez most nagyon sarítva, de kövezzetek meg, ha legtöbbször nem így van.. Nem csak melegek, heterok esetében is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!