Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon csúnyán összeverekedtünk a párommal ezt még helyre lehet hozni?
a pénteki este bulizni voltunk és egy fiú elkezdett nekem udvarolni és szerinte én flörtöltem vele nah de rá is rányomult egy lány elég sokat ittunk is majd otthon (együtt élünk) nekem esett hogy milyen egy ribiként viselkedtem erre lekevertem neki egy hatalmas pofont ő pedig vissza adta és így elkezdődöt nagyon csúnyán összeverekedtünk neki felrepedt a szemöldöke nekem a szám és neki még egy hatalmas monoklija is lett meg kék zöld folt vagyunk mindenhol másnap összepakolta pár cuccát és azt mondta időre van szüksége hogy átgondolja a helyzetet :(
most mit csináljal szeretem és ő is engem tudom de nem kellett volna azért leribiznie meg se tudtuk beszélni rendesen a dolgokat mit tegyek?
én 22/L ő 25/F
Talán még helyre LEHET hozni, de nem vagyok benne biztos, hogy érdemes is.
Kezdjük azzal, hogy - amennyiben igaz, amit állítasz - a semmiért beszélt veled vállalhatatlan hangnemben. (Mondjuk azért arra is kíváncsi lennék, hogy ő azzal a lánnyal hogy viselkedett.) Ugyan nem a legelegánsabb módja a nézeteltérések rendezésének, de az, hogy lekevertél neki egyet, teljesen megérdekelte. Ler*bancozni a barátnőt kvázi azért, mert valakinek megtetszett egy buliban? Taplóság netovábbja. Ezek után még neki áll feljebb? Még neki kéne bocsánatért könyörögni, amiért alaptalanul ilyen bunkón viselkedett veled!
Meg mi az, hogy a - jogosan adott - pofon után elkezd verekedni? (Mielőtt azzal jöttök, hogy bezzeg a nőnek szabad bántani a férfit, a férfinek meg a nőt nem, elmondom, hogy itt nem ez a lényeg, nem erről van szó. Vannak helyzetek - pl ha önvédelemből történik - amikor azt mondom, hogy jogos, ha a pasi visszaüt. Nos, ez nem az a helyzet.)
Persze, gondolom azt is fel fogod hozni, hogy amúgy egy nagyon-nagyon jó ember, blablabla... (igen, minden erőszakos primitív bunkónál ezzel szoktak érvelni...) csak tudod, ha valaki tényleg szeret, akkor nem enged meg magának olyan hangnemet, és főleg nem ver ripityára.
A következő gondolom a pia lesz, amivel majd próbálod menteni a helyzetet, hogy "csak azért történt, mert részegek voltatok". Oké. De azért gondolj bele, az, ha valaki részegen veri szét a családját, az mennyivel jobb annál, mint ha józanul tenné? Mert tudod, ha egy idióta félreértésből ilyen verekedés kerekedik, akkor inkább nem akarok belegondolni, hogy majd amikor részegen hazamegy, a leendő gyerekével hogy fog bánni.
"most mit csináljal szeretem és ő is engem tudom"
Igen, én is tudom, a szerelem és szeretet legfőbb jele, hogy r**ancnak nevez, és mocskosul megver. Tényleg roppant mód szeret.
Ha van egy kis eszed, ezek után kidobod, mint macskát sz**ni. Főleg hogy még ő van besértődve az eset után.
Ne csinálj magadból h*lyét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!