Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom küldött egy képet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom küldött egy képet, amin egy feltehetőleg női táska van mellette. Ez jelenthet rosszat?

Figyelt kérdés
a képen a kormánynál ül, kintről van fotózva, és úgy látszik hogy az anyósülésen egy női táska van. tulajdonképpen eddig nem is gondolkoztam hogy megbízom-e benne mert nem adott semmi okot féltékenykedni e pár hónap alatt, ezért nem is akarok idegbeteg p*csának látszani, de lehet rá kéne kérdeznem a táskára.
2014. okt. 5. 00:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

ha megcsal, az a jobbik eset

ha az ő táskája az, akkor van egy rossz hírem...

2014. okt. 5. 01:00
 2/12 MnM ***** válasza:
egy buzzzi a barátod, gratulálok a választásodhoz
2014. okt. 5. 01:01
 3/12 anonim ***** válasza:
69%

Sok eshetőség van:

1. Titokban búza és az az ő táskája

2. Megcsal

3. Neked viszi ajándékba

4. Lopta

5. Képhiba

6. Az élet nem valóság, és az egész nem történt meg.

7. Felvett egy stoppost és az övé.

8. A barátod egy titkos ügynök, az anyósülésen pedig egy női táskának álcázott hgh-tech tömegpusztító fegyvert láttál, amit éppen átszállított a másik bázisra. Az álcázásra azért van szükség, hogy a szovjetek által agymosott még mindig aktív alvóügynökök nehogy észrevegyék.

Statisztikailag 1/8 (12,5 %) a valószínűsége, hogy megcsal. Az végülis nem vészes...

2014. okt. 5. 01:03
 4/12 anonim ***** válasza:
Ott már gond van ,ha megfordul a fejedben egy női táskát látván, hogy mi van,ha a barátom...
2014. okt. 5. 01:05
 5/12 MnM ***** válasza:
Szerintem az anyját vitte haza, csak olyan ronda, hogy elbujt a saját táskájában
2014. okt. 5. 01:08
 6/12 A kérdező kommentje:
na megkérdeztem kié az a női táska mellette :(
2014. okt. 5. 01:35
 7/12 anonim ***** válasza:
és, mit mondott? melyik az a felsoroltak közül? ha engem kérdezel, szerintem ez az egész az átkozott szovjetek műve
2014. okt. 5. 01:41
 8/12 anonim ***** válasza:
Kié?
2014. okt. 5. 01:44
 9/12 A kérdező kommentje:
eléggé benéztem, a zakója kifordítva aminek kockás a belseje :D
2014. okt. 5. 01:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Valamiért meg sem lepődtem a dolgon.
2014. okt. 5. 01:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!