Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fogom elfelejteni?
Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályban akibe szerelmes vagyok.Nagyon.Tudja és azt mondta maradjunk barátok.Nem tudok másra gondolni csak rá.Nem tudok elszakadni tőle.Meddig fog ez még tartani?1hónapja szenvedek.Nem tudom elfogadni a helyzetet.Egyszerűen nincs más lány számomra a világon.Nem ecsetelem.Senki nem érti milyen rossz érzés.Meddig fogok szenvedni még?Mi tudna segíteni?2014. okt. 4. 23:44
1/2 A kérdező kommentje:
15/F
2014. okt. 4. 23:45
2/2 anonim válasza:
"Senki nem érti milyen rossz érzés" <<< erre a válaszom: akkor senki nem tudja, meddig tart.
Komolyan, sokan vagyunk túl hasonlón. Nekem három évig tartott, a ballagásunkig. Utána nem láttam, nincs gond. Foglald le magad mással, sportolj, alkoss, tanulj, ismerkedj másokkal, aztán az idő majd segít. De ahhoz hagyd abba a kesergést és tanulj az esetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!