Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok, akik a gimis szerelmükkel házasodtak össze?
Két gimis osztálytársam 11-ben jött össze, és ma már boldog házasok. Egyáltalán nem lehetetlen, szarjátok le a szkeptikusokat :-D
Csak ne siessétek el az összeházasodást se.
Igen itt vagyok. 5 év együtt járás után összeházasodtunk és 10 év házasság után különköltöztünk. Sajnálom, de olyan mértékben változtunk mind a ketten, ami ezt hozta maga után.
Ma már úgy látom sokkal egészségesebb sokkal később megismerni az ember "élete párját" s nem tizenévesen. Nem mondom, hogy ez mindenkinél így van, de sajnos túl sok ilyet látok.
Mindenki kinövi egyszer. Kérdés, hogy ehhez két hónap, vagy egy válás kell. De ez már csak részletkérdés.
Támadj, pontozz le, de akiket ismerek, sokan így kezdték.
Egyikük pont a kislányával csajozik, elég szép eredményekkel.
Mosolyogj, hisz boldog vagy, amíg tart. :)
Én is azt hittem, de 5 év után vége lett.Sokat változtunk, már mások lettek az igényeink. Van barátnőm akik 8 év után mentem szét, pedig ott már ház volt stb.
Ezek nem tartanak örökké, élvezd amíg lehet, ha már nem, akkor ne ragaszkodj hozzá göcsösen. Én ezt rontottam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!