Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek igaz, hogy szép a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaz, hogy szép a széppel járjon, ronda a rondával?

Figyelt kérdés
Szerintem ez egy nagyon felszínes dolog, de sajnos nagyon sok helyen ezt látom, hogy egy nem éppen bomba, de csinos lánynak sincs nagyon esélye a "szépeknél", de a lányok még talán durvábban ítélkeznek.

2014. okt. 3. 20:22
1 2
 11/15 Ígyúgyamúgy válasza:
Szerintem ez egy nagyon undorító dolog.Miértne lehetnének együtt?Sőt sokszor tök cukinak tartom a dolgot.Csak az a baj hogy a sok paraszt így el tudja rontani a világot hogy ilyen ökörséget kitalál.Én ezt csak elítélni tudom!És igen,igenis legyenek együtt az ilyen emberek ès aki azt mondja hogy "szép a csúnyával ne"annak azt kívánom hogy soha ne ismerje meg a világ legszebb érzését a szerelmet.Mindenkiben van valami jó és rossz is !És akinek valami!!! nem tetszik az forduljon el,és szégyelje el magát
2014. okt. 3. 20:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Én sok mindenki szerint jó csaj vagyok .. mégis az olyan fiúk fognak meg akikre más lány nem nagyon figyel fel.. sokszor nem értik hogy egy ilyen lány hogy lehet olyan fiúval... nem tudom, engem valahogy ők fognak meg! :)
2014. okt. 3. 20:51
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem igaz. És örülök hogy nincs így, különben nem élnék boldog házasságban. Mivel én csúnya vagyok, de ha nekem valaki nem tetszik, nem tudnék vele összejönni....Aki meg tetszett és szerelmes lettem, ő szépnek tart, és ennyi elég is:)

Amúgy ízlés kérdése kinek mi a szép, vagy a csúnya.

2014. okt. 3. 20:51
 14/15 anonim ***** válasza:
hasonló a hasonlóval.
2014. okt. 3. 21:58
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is a kevésbé mutatós lányok táborát gyarapítom. A barátom viszont jóképű, nagyon.

Szeretem nagyon.

Mégis nehéz elfogadnom, h én kellek neki. Annyira természetellenes. Sokszor feltör bennem a félelem, h mi lesz, ha felébred....

Természetesen nem terhelem ezekkel a dolgokkal, hiszen nincs is taszítóbb mint egy magával elégedetlen, féltékenykedő lány. Most csak élvezem, h együtt vagyunk.

2014. okt. 3. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!