Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteges, ha néha szabályos gyűlöletet érzek a pasim iránt?
Én sosem éreztem ilyet.
Szomorú meg mérges már voltam nők miatt, de gyűlölni egyiket sem tudtam soha.
Viszont volt egy barátnőm még anno, akire így vizsgaidőszakban meg néha, ha bekattant az agya, rohamokban, hullámokban tört rá a böfögő gyűlölet. Olyankor ordított, toporzékolt, egyszer megpróbált megütni. Aztán mikor lenyugodott, általában sírt, és végül szexeltünk.
Közben én, aki elég nyugodt természetű vagyok, csak ültem és néztem a jelenetet, mert tudtam, hogy a végén úgyis szexelünk.
Egyszer, mikor én is véletlenül ideges voltam (viszont mikor mérges vagyok, akkor én nagyon, napokig tart, folyamatosan, és nem lehet lenyugtatni), nem vártam meg, míg elsírja magát és jön a békülős szex, hanem elkaptam a csapkodó gárét, és vadul megkeféltem, azon mérgünkben. Emlékszem, kora délutántól másnap reggelig dugtunk, közben nem is ettünk, csak néha ittunk valamit.
Persze ez nem jó, de hát nem is vettem el a lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!