Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vvivien20 kérdése:
Rettenetes helyzetbe kerültem és nem tudom hogy lépjek, teljesen tönkrementem?
Figyelt kérdés
Van párkapcsolatom a maga módján tökéletes!Vendéglátóhelyeket üzemeltetek nagyon jol élünk,azért tanultam alaztam be magam amikor meg alkalmazott voltam, mert tudtam, hogy nem az a sorsom! Parommal kezdtük el o idősebb kicsit neki már volt üzlete és bevállaltam hogy a cégeimet terheljek a sörös pénzek.A parom sem járulékot semmit nem fizetett abban a hitben hogy pattintás lesz!Iyen már nincs nem menekül a felelősség elől vagyis én!Tegnap azt mondta hogy hitelt vesz fel a nevemre 1 év és külföldre megyünk!Rajottem hogy nem szeret engem csak a nevemet hasznalja fel hogy milliomosak maradjunk de fenyeget és nem tudok semmit tenni hiszen mindenhol az én alairasom szerepel, , és az ügyvédem is végig atvert mert a párom tobb pénzt adott neki :(2014. okt. 3. 04:18
1/9 anonim válasza:
Miért nem keresel fel egy jogászt? Bemutassalak, egynek?
3/9 anonim válasza:
Igen bajban vagy ha ő le akar lépni, akkor téged fognak keresni. Keress egy ügyvédet és fizess azért, hogy IGAZI tanácsot adjon, ne csak olyat amit a neten is eltudsz olvasni.
4/9 Költőnő? válasza:
Ügyvéd, feljelentés, a zsarolás még mindig bűncselekmény...
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Bűncselekmény természetesen de nem tudom bizonyitani hiszen ott a nevem a papirokon és a törvény szerint adós a bűnös hiaba mondom el az igazat bizonyitani nem tudom! Senkit nem érdekel a nyomorom csak fizess! Valamit kitalalko az biztos :(2orakat alszok naponta
2014. okt. 3. 09:04
6/9 anonim válasza:
először is ügyvéd kell, de jobb ha egyben adótanácsadó is. nem kell fosni, ki kell fizetni neki pár ezret egy órára és fog adni használható tanácsot, hogy mi lehet csinálni.
7/9 Költőnő? válasza:
Beszélj egy magánnyomozóval h ilyen esetben ezt h tudnád bizonyítani. Pl mittomén hangfelvétel amikor mondja. V akármi, nem tudom csak vhogy bizonyítsd !
8/9 A kérdező kommentje:
Tényleg Köszönöm ezt fogom tenni!Valmit kitalalok de nem tudom mennyire vagytok otthon a jogban de jelenleg olyan penzt költött el amit promociokent a sör gyár javara kellett volna felhasznalni de ez nem történt meg igy csalás és sikkasztás gyanúja miatt indul eljárás amit a sörgyár fog kezdemenyezni es nem 1 vagy 2 millio hanem tized milliokrol beszélünk :(
2014. okt. 3. 09:36
9/9 anonim válasza:
10-ed milliókról van szó, hát akkor az csak néhány 100000Ft :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!