Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Náthás a barátom. Nem akar találkozni. Hogy vegyem rá hogy kimehessek hozzá ápolni?
ne akard ápolni, ha ő nemakarja. a fiúk nem kismacskák, és nem mindegyiknek van szüksége ápolgatásra, babusgatásra meg pátyolgatásra. van amelyik egyenesen írtózik ettől.
ha ő nemakarja, akkor ne akard ráeröltetni magad, mert kényelmetlenül fogja érezni magát, és kicsit sem lesz neki jó.
ne csak magadra gondolj, h te bubusgatnád, meg prüntyögnél neki. ha ő nem erre vágyik, akkor ne eröltesd rá. a fiúk nemilyenek.
Én is náthás vagyok XD
Én azért igényelném az ápolást:D Hozzám jöhetsz:D 15/F
a teafőzés, és a szex között van különbség, kedves előttemszóló:D
de érthető, te 15 vagym, nekedmég mindenre feláll a fütykös, egy teáskancsóra is:D abba talán bele is férne, a kivezetőnyílásába :D:D
Pont a fordítottja ez az én helyzetemnek. Ha a barátom beteg akkor még ő mondja nekem h nah most jöhetsz ápolgatni engem:D Olyankor általában mindig szexxel végződik a dolog, mert h számára ez is gyógymód:) Ő az a fajta akit babusgatni kell olyankor, az a "halálán lévő" típus.
Amúgy azt javaslom menj el hozzá csak úgy, ki tudja miért nem akarja h elmenj hozzá. Beszéld meg vele h te szívesen ápolgatnád amíg beteg.
Én is sokkal jobban szeretek egyedül gyógyulgatni, felépülni, mintha állandóan ápolgatnának. Esetleg akkor kérek segítséget, ha nem tudok lemenni a gyógyszertárba, vagy vásárolni. De azt nem szeretem, ha a nyakamon lógnak "ápolás" címén.
36/f
Amikor a barátom náthás volt,akkor ő sem akart találkozni.
Könnyes a szemmel,bedugult orral,sápadtan és gyengén az embernek semmi kedve csevegni a másikkal.
Gondolom szívesen pihen,gyógyulgat egyedül.
Nyílván ő sem akarja,hogy a betegséget elkapd tőle,vagy hogy ilyen vacak állapotban lásd.
Én tuti nem szeretném ha látná a barátom,hogyan "szenvedek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!