Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarázza el valaki, hogy mi a jó egy ilyen kapcsolatban?
Figyelt kérdés
A fiú és a lány között kb 100 km különbség van. Kb 2 hónaponta, ha nem ritkábban találkoznak 2-3 napot. A kapcsolatot messen meg telefonon tartják. Az ilyen mire jó? Csak, hogy legyen egy barát akivel bölcsködni a haveroknak. S közben még másokkal is flörtölget a lány. Nekem fontos az együtt eltöltött idő, meg a szép közös emlékek, hogy mutassa ki, hogy szeret, nem mindennap telefonba bemondja, hogy mennyire, mint vmi napi jelentést. Csak én gondolkodok igy? Szoljatok ha nem, kicsit megdöbbentett.
A fiú 19, a lány 16
2010. jan. 21. 21:34
2/9 anonim válasza:
hmm... ! Én is ilyen cipőben járok, csak 200 km van köztünk! Mi havonta egyszer találkozunk! Ebben az a legszebb, hogy szeretjük egymást. A sex nagyon jól működik közöttünk! Volt barátnője mellett 6 évig járt hozzám! Karácsonykor szakítottak.. És most nézünk mint borjú az újkapura, hogy mit csináljunk.. :-D Ugye nevetséges? Pedig szeretjük egymást, de.. valamiért egyikőnk sem akar bekomolyítani. Pedig.. úgy imádom, és Ő is engem!
3/9 A kérdező kommentje:
minden két vagy három hónapban? Na nemár...egy helyi partnerrel minden nap megtehetnék. Ennél több kell szerintem.
2010. jan. 21. 21:47
4/9 A kérdező kommentje:
21:45...hány évesek vagytok??
2010. jan. 21. 21:48
5/9 anonim válasza:
2hónap, Jesszus, nem hiszem el! :O Köztem és a barátom közt 70km van, és mi hetente találkozunk, vagy én megyek hozzá, vagy fordítva. Ez hülyeség, ha szeretnék egymást, akkor meg tudnák oldani, hogy sűrűbben találkozzanak.
6/9 anonim válasza:
Tökéletesen megoldottad, mi a kérdés..? :D
Én sem látom ilyennek az értelmét, mint már te is írtad csak azért 'jó', hogy lehessen vele dicsekedni a haveroknak, amíg nem talál valamelyik fél egy normális kapcslatot.
7/9 anonim válasza:
Ez van egyik haverommal is...Ő miskolci, a lány soproni és 2 havonta találkoznak 1-2 napra. Mióta ezzel a lánnyal jár, a barátom tiszta idegroncs... Úgy hogy én semmi értelmét nem látom egy távkapcsolatnak!
8/9 A kérdező kommentje:
Szóval nem csak én gondolkodok így...jujjj de jó. Köszi a válaszotokat.
2010. jan. 22. 10:20
9/9 anonim válasza:
Mi is távkapcsolatban éltünk (100km), viszont minden hétvégén együtt voltunk (munka,suli miatt nem lehetett többet), most leszünk 1 éve együtt, és pár hete összeköltöztünk:) Szerintem a távkapcsolat a fiataloknál nem nagyon működhet, suli, szülők, pénz hiánya miatt. Ráadásul én megőrültem volna, ha csak 2havonta láthatom a szerelmemet.. Akkor az 1év alatt csak most látnám 6odszor?:D Te úúúristen..:) A lányzó szerintem hagyja a csudába a kapcsolatát, szinglin flörtölgessen kedvére:) és hagyja a barátját is kibontakozni.. egy olyan lánnyal, akivel esetleg még boldog is lehet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!