Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor leszek képes kialakítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor leszek képes kialakítani párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, és sajnos apám elég sokszor megver, ha nem egyezik a véleményem az övével. Múltkorában kb. egy hónapja elhívott egy srác randira, de amikor meg akarta simítani az arcomat ösztönösen védekezően feltartottam keresztbe a kezeimet, és ő meg nem értette mi bajom. Nem mertem neki elmondani, azóta kerül is. Félek hogyha megtudja, hogy ez az oka neki, ő is kezet emel rám, mert tisztába van vele hogy eltűrtem apámtól, akkor majd tőle is elfogom. Mikor fogok tudni megbízni egy férfiba is? Hogyan romboljam le ezt a falat amit magam és a pasik közé húztam? Megbeszéljem ezt azzal a sráccal, vagy kezdjek mással tiszta lappal?
2014. okt. 1. 10:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Mondjuk első körben költözz el apádtól, nem vagy már óvodás.

Aztán meg keress fel egy jó pszichológust.

A kapcsolatok alapja meg az őszinteség és bizalom, és tudod, nem minden pasi hajt ám csak a dugásra meg az erőszakra. Aki meg olyan, az úgyis hamar kiderül, akkor egyből lapát.

2014. okt. 1. 10:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele, ezért miért emelne rád kezet ? Max apádra fog kezet emelni ha még egyszer bánt, szóval mond el neki. Egyedül élsz apáddal ?
2014. okt. 1. 10:54
 3/7 anonim ***** válasza:
jelentsd fel az apádat.
2014. okt. 1. 10:56
 4/7 A kérdező kommentje:
van két kisebb testvérem 8, meg 15 évesek... meg apám élettársa él velünk...
2014. okt. 1. 10:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Elköltözni nem tudsz ?
2014. okt. 1. 11:09
 6/7 A kérdező kommentje:
minimálbérért dolgozok egy gyárba, amiből nem tudok fenntartani egy albérletet... 40et leadok... egy albérletnél csak ennyi lenne a lakbér plusz rezsi miből élnék meg? :S nem tudom mit tegyek.... :/
2014. okt. 1. 11:39
 7/7 anonim ***** válasza:

olyan ismerős akivel összeköltözöl ?

Közös albérlet ?

Más város albérlő társ:?

új munkahely?

2014. okt. 1. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!